Unele lucruri despre următoarea plimbare de noapte cu bicicleta sunt sigure, altele sunt în stadiul de promisiuni. Ştiu sigur că ne întîlnim în noaptea de 11 septembrie, la 23.30, la scena ONG Fest din spatele Muzeului Naţional de Istorie, pe Str. Franceză. Plecarea pe traseu este la ora 24, după cum s-a decis în urma sondajului.

Ciclopromenada nocturnă 3 va fi integrată în agenda de evenimente de la ONG Fest. Îi mulţumesc lui Bogdan Antohe de la Sport pentru viaţă pentru disponibilitate. Asta ar trebui să însemne o promovare mai bună şi asigurarea unui loc de plecare şi sosire. Ar mai putea fi un foc de tabără la sfîrşit sau o altă formulă de regrupare după plimbare care să implice mai multă socializare şi hidratare.

La plecare, va exista o persoană care să ţină în mînă celebrul tabel care strînge datele de contact şi mici date statistice.

Vom avea nişte coordonatori de traseu (sunt în vorbe cu nişte băieţi de la Ciclism Amatori zilele astea) care vor purta ceva distinctiv şi vor încerca să ţină grupul strîns, ca să nu piardă nimeni promisa tombolă de la sfîrşit. Înainte de pornire, fiecare va primi un flyer cu traseul şi micile reguli de deplasare. Apoi plecăm încetişor, cu bicicleta proprie sau închiriată, încercînd să respectăm sfaturile coordonatorilor.

Şi cei de la Mai Mult Verde au fost drăguţi şi ne vor oferi biciclete de închiriat la preţ redus. Vor fi două variante de închiriere, dar număr limitat de bicicloanţe, aşa că vă veţi înscrie aici pe o listă de rezervare. Zilele astea revin cu detalii şi cu formularul de înscriere pentru rezervarea bicicletei.

TRASEUL

Pentru că aţi vrut traseu mai lung şi mai interesant, iată-l:

DUS

Scena ONG Fest (Str. Franceză) – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunile Unite – Splaiul Independenţei – Splaiul Unirii – Bd. Dimitrie Cantemir – Parc Tineretului (oprire la intrarea din parc vizavi de Liceul Şincai, pauză 5 minute) – Bd. Gh. Şincai – Bd. Nerva Traian – Bd. Unirii – Pţa Alba Iulia (oprire la Banca Transilvania, pauză 5 minute) – Bd. Unirii – Pţa Unirii – Pţa Universităţii – Pţa Romană – Pţa Victoriei – Pţa Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Şos. Kiseleff – Casa Presei Libere (pauză 10 minute, poze şi hidratare)

ÎNTORS

Casa Presei Libere – Şos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Bd. Constantin Prezan – Pţa Charles de Gaulle – Pţa Victoriei – Calea Victoriei – Scena ONG Fest (Str. Franceză)

Am încropit o hartă pe Google Maps cu acest traseu (daţi pe Satellite). Cu albastru e dusul, cu roşu e întorsul.

Voi reveni zilele astea cu detalii despre ce ne oferă Cicloteque dar şi cu alte amănunte, inclusiv cu un afiş pe care-l puteţi prelua pe site-uri şi bloguri. Urmăriţi acest blog şi daţi http://bicla.ro drept sursă pentru informaţii celor interesaţi să pedaleze noaptea cu noi.