Categories
Evenimente

Ce face România în Săptămîna mobilităţii 2009?

Mai nimic, normal. Săptămîna 22 – 29 septembrie 2009 înseamnă în Uniunea Europeană o serie de evenimente menite să arate că ar trebui să mai lăsăm naibii maşina acasă şi să mai mergem şi pe jos sau cu autobuzul sau cu, doamne feri, bicicleta.

Anul trecut, din cîte ştiu eu, numai asociaţia BateŞaua a organizat un marş al bicicliştilor, la care am şi participat. Am mers îngrămădiţi de şoferii care făceau mişto pe bulevard de noi:

Au scris două ziare anemice şi au fost trei reportaje de 20 de secunde la televizor.

Anul ăsta, aş face Ciclopromenada nocturnă 4 în weekendul dinăuntrul săptămînii mobilităţii. Am întrebat la BateŞaua ce manifestări pregăteşte asociaţia, aştept răspuns.

În rest… ne uităm şi noi la celelalte ţări europene şi sperăm să intrăm în UE, ca să facem la fel.

7 replies on “Ce face România în Săptămîna mobilităţii 2009?”

Ai deja primul participant. Numai ca de data asta, hai s-o facem Ciclopromenada diurna, sa ne vada lumea – nu de alta dar tocmai ce era sa ma lipesc de o usa de Clio, pe interiorul ei

din cate stiu eu, Geo de la Bate Saua e plecat in apuseni saptamana asta…mai bine dai un telefon decat sa astepti raspuns pe mail.

V. Vicos, mai bine faci o expoziţie foto online. Costă mai puţin şi o vede tot globul.

Soze, lasă că anunţă el, nu vreau să-l stresez cu telefoane.

O proiectie foto nu costa foarte mult. Ai nevoie de un proiector, o sala si un public numeros. Plus ca mai vine presa si astfel atragi posibili sponsori.

Mmm, organizarea – logistica evenimentului asta nu si-o asuma nimeni? ca vb lui GH: Nu-i de colo !! Nu-i greu de pozat intre prieteni !
Importam know-how de la budapestani? sau macar rapim un timisorean breaz si specializat pe ~ ?

Comments are closed.