ACTUALIZĂRI:

VINERI SPRE SÎMBĂTĂ, ORA 01:20

Sunt cam 18 confirmări de participare şi vreo cîteva promisiuni. Nu plouă. Sper să ne adunăm vreo 5. Mi-am pus buletinul în rucsacul de trekking de pe portbagajul de Kelly.

VINERI, ORA 16:05

Green-report crede că iniţiativa e interesantă şi a găsit un titlu foarte indicat: „Pe două roţi la trei dimineaţa”.

VINERI, ORA 12:20

Eu zic să facem treaba! Corpul uman e format din 90% apă, deci ce mai contează vreo 10% în plus? AccuWeather.com spune că ploaia s-a mutat mai în timpul zilei şi că vineri noaptea nu va turna, dar Weather Yahoo şi Weather Underground păstrează mici şanse de ploaie chiar şi la ora aceea. Sunt cam 12 confirmări de participare şi vreo cîteva promisiuni.

Voi fi acolo la ora 3, chiar dacă picură puţin. În caz de umezeală însă, ne vedem la intrarea TNB, unde parcă e acoperit. Schimbăm o vorbă şi decidem care e planul. Dacă nu plouă, pedalăm. Iau eu spray paralizant la mine :-)

MIERCURI

Anamaria de la Mai Mult Verde a anunţat că poate ţine centrul de închirieri Cicloteque deschis în acea noapte, pentru cei care n-au bicle. I-am spus că nu vreau să spun un „da” hotărît, ca să nu-i încurc pe oameni, mai ales că se pare că aceia dintre voi care vin au oricum biciclete.

MARŢI

Cîteva site-uri au preluat anunţul. Le mulţumesc. Le voi aduna cu cîte un link aici, după eveniment.

Hai să punem în aplicare ce am vorbit după experienţa de aici.

Ne întîlnim la ora 3, la Universitate, în noaptea de 7 spre 8 august 2009. Chiar vă rog să preluaţi afişul de mai jos, pe site-uri şi bloguri.

afis_biciclire-copy

Confirmaţi aici participarea pls, ca să ştiu dacă voi alerga singur prin Bucale sau cu tovarăşi. Urmăriţi acest articol, pentru a fi la curent cu eventualele modificări în program.

Cîteva precizări:

Luminile. Chiar dacă nu ai lumini instalate pe bicicletă, montează măcar o lanternă pe ghidon, prinzînd-o cu corzi elastice. Iată aici modul de prindere.

Vremea. Se pare că va fi frumos în acea seară, deşi în ultima parte a zilei se anunţă o ploicică. Dacă eşti friguros / friguroasă, mai pune o haină pe tine.

Zgomotul. Nu zic că nu ai voie să vorbeşti sau să cînţi pe bicicletă, dar să nu intrăm la „tulburarea liniştii publice”.

Adunarea. Încearcă să fii punctual. Dacă însă confirmi aici, te mai aşteptăm puţin la Universitate.

Traseul. Am ales acest traseu pentru că el conţine şi o bucată de pistă practicabilă. Mergem pe stradă, în şir indian, pînă în Pţa Victoriei, apoi pe pistă, unde ne şi putem aşeza pe mai multe rînduri, ca să schimbăm impresii.

Închirieri. Dacă nu ai bicicloanţă, închiriază una. Iată cîteva sugestii.

Pelerină. Oricum vă trebuie una. Căutaţi una specială pentru biciclişti, care acoperă şi picioarele şi şaua, dar merge şi o geacă subţire la o adică.