Categories
De toate

Clubul Distracţiei Brompton din Bucureşti, în 1 noiembrie

Vedeţi ce titlu interesant? Aşa se traduce întîlnirea organizată de Bate Şaua să Priceapă Iapa, prin magazinul Veloteca, în 1 noiembrie, la Muzeul Ţăranului Român. Socializare în jurul mărcii de biciclete pliabile Brompton, cu ture de test, vin fiert, muzică şi alte lucruri despre care mai bine să nu ştim ca să fie surprize.

Din păcate, nu pot ajunge pentru că voi fi la ţară atunci, dar oricum nu mă încadram în cerinţele de vestimentaţie (de exemplu, nu e voie cu blugi).

Concursul de viteză la pliat Brompton este dotat cu trei premii:

  1. O geantă Brompton
  2. O husă Brompton
  3. Un ciclocomputer

Iată un concurs unde m-aş mişca mai încet, ca să cîştig locul 3.

Detalii la Veloteca pe site

4 replies on “Clubul Distracţiei Brompton din Bucureşti, în 1 noiembrie”

Acu`, poate sunt multi din corpul diplomatic, bromptonisti sadea, si pentru ei e evenimentul. Io la liceu am facut rusa, latina si franceza, ce ma fac, nu inteleg engleza… poate o sa bage o traducere ceva… oricum e superba ideea.
Astfel de intilniri biciclonarde fac sarea si piperul, la urma urmei. Dar ce or avea cu blugii??

M-aş bucura să văd diplomaţi pe Brompton sau măcar în autobuz, dar slabe şanse. Sunt sigur că se va vorbi în română acolo, Dinu, deci eu zic să mergi. Chiar nu ştiu ce au cu blugii, poate un spirit de glumă…

Brompton este o bicicleta pentru “navetisti locali” mai exact pentru cei care fac uz de transportul intermodal: pietonal + velo + tranport in comun + masina personala, ceea ce o face sa fie utilizata foarte mult de cei care poarta costum sau haine elegante, fara jena si fara prejudecati. La Campionatul Mondial Brompton nu este admisa decat tinuta propusa si de noi, tocmai pentru a tine la eticheta, dar si pentru a demonstra ca bicicleta este utilizabila si de cei care se plang ca trebuie sa se imbrace la patru ace. NU trebuie luata ca o restrictie ci ca o provocare: daca esti atat de convins/a ca bicicleta este utila in orice imprejurare, demonstreaza ca o folosesti si in situatii speciale, iar o invitatie la reuniunea unui BFC trebuie, dupa mine, privita ca pe un eveniment select. Pe de alta parte, sunt de parere ca blugii sunt utilizati in exces, ceea ce ne face pe toti sa aratam la fel. Erau, de mult, folosti ca mesaj non-conformist. Acum, sunt MULT prea conformisti. Ceea ce Brompton nu este :)! Intrati pe blogul veloteca (http://www.veloteca.ro/blog/) si veti vedea imaginile. E o placere sa admiri haine cu personalitate, cu atitudine. Ceea ce blugii nu ofera. Am initiat acest “club al admiratorilor Brompton” pentru a demara un nou vector de comunicare in cadrul strategiei mele de dezvoltare a culturii bicicletei in Romania. Fiind vorba de segmentul elitist, de care am mare nevoie in demersul de a demonstra lumii intregi ca bicicleta este doar o cenusareasa, care astepata a fi descoperita de un print, nicidecum o servitoare folosita de grajdari.
Am primit si blugi, pentru ca vorbim doar de recomandari, nu de interdictii. Dar va asigur ca voi incerca sa fac din BFC un grup de elita.
Ne vedem in mai 2010!
PS: Am sa dau curs recomandarilor de a face un forum si un profil pe FaceBook. Si astept orice alte sugestii!
Dl Lazar a venit si a fost bine primit, ba chiar l-am provocat cu un Calendar Brompton 2010. Sunt curios daca va cauta fotomodele in blugi :)) !

Comments are closed.