Categories
Dezbatere

Cîte maşini încap într-un rastel de biciclete?

Păi e ceva loc pentru ele. Bag seama că este o altă metodă de a-i descuraja pe nenorociţii de biciclişti care încurcă traficul noaptea.

rastel1

rastel2

Rasteluri Cicloteque văzute în Complexul Leu, campus studenţesc cum ar veni, adică un fel de parcare publică mai mare. Or fi maşinile unor profesori sau studenţi, deci oameni cu mari deschideri intelectuale…

12 replies on “Cîte maşini încap într-un rastel de biciclete?”

Aaah, nu i-ai prins si nr. de circulatie in poza, sa il bagam intr-o baza de date sau ceva sesizare la politie, adp ceva … de w_in2usi vbesc!

Dorian, aia nu e parcare, e trotuar. Problema nu e unde e rastelul, ci unde e umanitatea bizonului cu maşină.

Altauprieten, nu m-am gîndit la asta, data viitoare aşa voi face. Un poliţist mi-a zis însă că nu pot răspunde la astfel de sesizări.

la numaru’ ala de inmatriculare dupa B O vine cumva U (de la Universitate, nu va ganditi la prostii)

Trebuie sa recunosc faptul ca eu cu mainile mele le-am montat acolo. Dar nu de capul meu, ci indrumat de ceva administrator al campusului.
Sa le traiasca masinile…

Ionuţ, te pot ajuta să le mutăm mai în interior, în faţa scărilor de la intrare. Că se vor zgîria maşinile puţin la mutarea asta, n-avem ce face, e din greşeală.

Nu sunt sigur daca le putem scoate. Am bagat niste prezoane sanatoase. Il punem unde crezi ca functioneaza. Dar, ne trebuie inca o aprobare.

Ideal ar fi să fie plasate în interiorul corpului A, e imens acolo şi nefolosit. Ar fi deci ferite de intemperii şi mai la vedere. Dar deh, visez şi eu, ştiu că nu e aşa de uşor să obţii aprobări pentru lucruri care destabilizează ordinea din Acad. Ştefan Gheorghiu.

Sunt doua variante:
1. Aia au parcat masinile acolo ca sa nu blocheze Alti dobitoci locurile bicicletelor. Cand veneau respectivii biciclisti, urmau sa se dea respectuosi la o parte.
2. Masinile era dinainte acolo si voi ati pus rastelurile dupa, sa le faceti publicitate negativa. Rauvoitorilor!

Hehe, mi-ai surprins bicla, e semicursiera aia din stanga(singura). Am zis ca am pus-o acolo doar de vreo 2-3 ori . Dupa ce am vazut ce-i acolo, m-am calmat si gardu de lemn e sfant ,in fata la A.

Nu s-a schimbat nimic ,de un an incoace. E la fel.
Probabil ca maine sau zilele astea voi lipi o foaie prin care sa atrag atentia fata de el.

Comments are closed.