Pedestrians forbidden

Ideea pe scurt

Îi urăsc pe pietonii din Bucureşti care mă împiedică să merg cu frumoasa mea maşină pe frumoasele străzi ale Capitalei! I-aş condamna la muncă silnică pe cei care nu au un automobil personal în acest european oraş.

Ideea pe lung

De cînd cu iarna asta plină de zăpadă, am avut o revelaţie: pietonii sunt cauza pentru care Bucureştiul nu are un transport viabil în oraş! Sărăntocii ăştia care nu sunt capabili să-şi cumpere o maşină personală îmi provoacă dezgust şi mînie. Iată ideea pe lung disecată în cinci idei pe lat:

  1. Din cauza lor, există trotuare. În locul acestor trotuare s-ar putea construi încă o bandă de mers pentru maşini. Ei spun că au nevoie de aceste trotuare pentru a circula. Eu spun că nu au nici un motiv să circule fără maşină în acest frumos oraş.
  2. Pentru că există trotuare, zăpada de pe străzi e depozitată pe ele, în loc să fie înghiţită pe nemestecate de către pietoni, pentru a ne parca şi noi cumsecade gipanul pe trotuarele eliberate.
  3. Trecerile de pietoni sunt nişte invenţii cretine pentru oameni cretini. Ele mă încetinesc, mă fac să mă opresc din cursa mea cu viteza de 10 km/h la oră de vîrf. La naiba cu zebrele şi cu cei care trec pe ele! Ar trebui să devină legal să-i pot lovi pe sărăntocii pe două picioare (a, stai, chiar e legal!).
  4. Pietonii spun că în UE oamenii pot circula pe trotuarele eliberate de maşini şi curate. Eu îi îndemn să-şi ia bocceluţa la spinare şi să se care de aici exact în acele ţări, ca să-mi pot etala liniştit parcul de 5 maşini personale (pentru mine şi nevastă, dar e şi un copil pe drum, plus că se mai pot strica una sau două).
  5. Voiam să fie cinci puncte, aşa că la al 5-lea adaug şi ura faţă de biciclişti, alţi nemernici care ne mănîncă din strada mică şi prăpădită care ne-a mai rămas şi nouă, oamenilor normali, adică proprietari de maşini. Dar despre aceşti inepţi pe două roţi, în alte articole.

Concluzia

Amărîţii umani care nu sunt în stare să se deplaseze decît pe propriile picioare (în loc să-şi facă un credit la o bancă pentru a-şi cumpăra o maşină la un preţ exorbitant, cum am făcut eu) ar trebui însemnaţi pe haine, ar trebui să li se interzică accesul în centrul oraşului şi să fie obligaţi să meargă numai pe anumite străzi.
Felicitări autorităţilor locale care nu fac nimic pentru a le facilita mersul acestor cretini pietoni! Ăştia da oameni! Le doresc să continue marginalizarea pietonilor, ocuparea trotuarelor cu maşinile noastre şi mi-aş dori chiar o înăsprire a legilor în aşa fel încît Bucureştiul să devină cu adevărat un oraş european, adică plin de maşini, învăluit într-un frumos miros de benzină, motorină şi kerosen.
Foto: E-radiography.net