Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Şi Veloteca vinde biciclete în rate

Posted on 10 February 2010 de

Iată că se înmulţesc iniţiativele de acest tip. După ce Bicishop.ro a anunţat oferta de vînzare în 10 rate lunare fără dobîndă, Veloteca trece la atac cu ale sale 8 rate lunare.

Sistemul e explicat mai bine în acest pliant:
Flyer Veloteca

Perioada ofertei este 10 februarie – 10 mai 2010, adică la fix pentru a avea bicla dorită de la magazinul găzduit şi sprijinit de Asociaţia Bate Şaua să Priceapă Iapa cînd se va fi topit de tot zăpada şi cînd traficul va fi devenit din nou infernal în Bucale.


Categorized Shopping

Tag-uri: , ,

4 Responses to “Şi Veloteca vinde biciclete în rate”

  1. Multumim pentru articol. O singura rectificare: Veloteca nu este magazinul Asociatiei Bate Saua ci doar o gazduieste si o sprijina.

  2. Buna ideea! Dat fiind cotnextul economic, si usurinta cu care romanii fac rate, va avea succes. Eu aveam in plan sa imi cumpar una, deci e binevenita ideea:D

  3. George Hari says:

    Merci, Cristi, am corectat!

  4. George says:

    Salut;
    care e ideea cu aceste carduri? Chiar nu au dobanda? Mi-e greu sa cred ca nu exista niste dobanzi ascunse pe acolo si chiar ai dobanda 0%. Adica eu iau o bicicleta de la un magazin in 8/12 rate egale; dar o fac printr-un card al unei banci – implica niste comisioane. Care stiti mai multe despre metoda asta de plata in rate prin Card Avantaj ?


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro