Categories
Shopping

Bicicleta pliabilă Brompton se iubeşte cu automobilul Mercedes

bicle_brompton_masini_mercedes

Am aflat despre asta de pe Facebook, de la Ionuţ-Octavian Sauca:

Incepand cu luna aprilie 2010, bicicletele pliabile Brompton fabricate in Marea Britanie sunt disponibile si prin dealerul autorizat Mercedes, Autoklass, in showroomurile acestuia din Bucuresti, gratie unui parteneriat incheiat de acesta cu distribuitorul national, firma Infracons.

Foarte frumos gestul şi sunt sigur că cei care vor veni să agaţe un Merţan se vor uita lung şi la o biclă pliabilă Brompton. Deşi ăştia ar avea bani şi de o bicicletă Mercedes

Foto: Ionuţ-Octavian Sauca

4 replies on “Bicicleta pliabilă Brompton se iubeşte cu automobilul Mercedes”

Cu banii de o tzacla Mercedes se iau 2 Brompton care sunt de mii de ori mai bine facute decit taiwaneza in cauza…

Un argument pro domo, dar destul de solid :-) Şi totuşi, dacă aş avea o groază de bani, mi-aş lua o biclă Merţan şi două Brompton-uri. Că poate se strică una dintre ele.

Sunt grozave bicicletele Brompton. Mi-am cumparat in sfarsit una iar calitatea este exceptionala, modul cum se pliaza este perfect. Totul este gandit, nimic nu este lasat la intamplare. Macar incercati o astfel de bicicleta, uitati-va cu atentie la detalii si veti realiza ca ce iese din mana englezilor este o mica bijuterie. Faptul ca este fabricata manual in Marea Britanie pentru mine este mai mult decat o garantie. A, sa nu uit … vi se dau 5 ani garantie la cadru si 2 ani la celelalte piese. Si cu asta am spus tot!

Comments are closed.