Categories
Rent-a-bike

În 10 aprilie se redeschid centrele La Pedale

De mîine, în Herăstrău şi Kiseleff, puteţi din nou închiria biciclete gratuit. Acum sunt 250 de bicle disponibile, cu 100 mai multe decît anul trecut şi există modele pentru adulţi, adolescenţi şi copii. Pe baza unui buletin de identitate, un adult va putea primi trei biciclete, perioada maximă de închiriere fiind de două ore.

În 2009, în perioada 26 august – 15 noiembrie, in centrele La Pedale au fost înregistraţi peste 23.000 de utilizatori.

Proiectul “La Pedale” se va desfăşura anul acesta în intervalul 10 aprilie – 31 octombrie. Programul centrelor de inchiriere va fi de luni pînă vineri între 12 şi 19 şi sîmbăta şi duminica de la 10 la 20.

Mai există şi alte centre de închirieri pe bani, dacă nu vă sunt de ajuns cele două ore gratuite oferite de La Pedale.

5 replies on “În 10 aprilie se redeschid centrele La Pedale”

In prima zi de fapt s-au putut inchiria biciclete dupa 12. Multa lume a pierdut timpul doua ore ca sa se termine paranghelia de inceput.
Puteau sa anunte macar.

am fost acolo si iti pot spune ca in prima zi s-a inchiriat bicicleta fara probleme. ca la ora 12 nu mai erau biciclete decat pentru cei mici, asta este alta problema. am stat si eu la coada, ca toata lumea. dar na, suntem romani, trebuie sa avem noi mereu ceva de comentat.

Am bicla, dar am facut prostia sa fac reclama si am dus niste amici fara bicla.
Si azi, duminica, la ora 10 si ceva erau iar niste disperati romantici care asteptau cu ochii in zare poate o veni cineva sa dea becioclete in Herastrau.
Oamenii aia care au afacerea asta nu au nici o treaba cu programul sau cu respectul fata de clienti.

“trebuie sa avem noi mereu ceva de comentat”
Da, daca tot veni vorba, as vrea sa mi se ceara scuze pentru timpul pierdut cu paranghelia oficiala, nu sa mi se spuna de orice mutzunache ca am ceva de comentat. Si cum duminica iar nu era nimeni la ora 10. Mi se pare o imensa lipsa de civilizatie, zici ceva, faci, nu esti in stare, spui si te lasi. Dar nu incurci lumea si pe urma te si dai mare sub pseudonime.

Comments are closed.