Tare jucăuş mai e Geo de la Bateşaua (chiar, ştiţi că are şi un nume de familie real şi acela nu e „Bateşaua”?)! Păi să facă el barbecue din ăla în 24 aprilie fără să ţină cont că eu sunt plecat? Bine, dar să nu se mai întîmple!

Petrecerea încheie Tîrgul Primăvara Velo şi va consta în cele bune: grădină, muzică, papa bun, băuturică decentă, discuţii cu planuri şi evenimente.

Asa ca hai si tu la noi in curte, sambata 24 aprilie, dupa orele 16.00 (cand inchidem magazinul) sa cinstim „Primavara Velo”.

Maestru de ceremonii: GeoBateSaua.

DJ set: Lucian Stefanescu (Europa Libera, Green Channel, „Dictionare de Sunete”, „Muzici’N’Kap), dar vor fi cu noi si Cri Stanciu (Matze, Zona Libera), si Cristi Stefanescu (Electric Brother, RetroElectro), si Nuku. Pune muzica cine vrea. Ambiental, nu wild-party.

Bucatarie: Bubu

Cu ocazia asta incercam sa celebram primavara, sa sarbatorim faptul ca la Veloteca deschidem acum in spatele curtii si magazinul de biciclete off-road, extrem si BMX. Vrem sa va laudam toate marcile pe care le avem in magazine, accesoriile sau echipamentele.

BateŞaua deschide centrul de închirieri de biciclete şi Centrul de Informare de Turism în Şa, cu o sală de proiecţii video.

Păi numai cînd auzi despre lucrurile astea, nu-ţi vine să-i îmbrăţişezi şi să-ţi plăteşti cotizaţia la Bate Şaua Să Priceapă Şaua, ba chiar să le dai un 2% din impozit? Ba da!