Categories
Ciclopromenada nocturnă

Ciclopromenada nocturnă 2010: ne plimbăm în seara de 7 mai

Pentru că am avut în jur oameni insistenţi, veseli şi care vor să schimbe ceva. Pentru că nu pot accepta că autorităţile locale nu vor să ne ajute. Pentru că aţi fost mulţi la plimbările noastre anterioare în grup. Pentru că va fi ONGfest, pentru că mă ajută Bogdan, Ruxandra, Cicloteque şi alţi oameni buni.

Din toate aceste motive…

Vă invit la Ciclopromenada nocturnă 2010!

ACTUALIZARE

Detalii despre plimbare şi formularul de rezervare a bicicletelor de la Cicloteque.

Pentru că am avut în jur oameni insistenţi, veseli şi care vor să schimbe ceva. Pentru că nu pot accepta că autorităţile locale nu vor să ne ajute. Pentru că aţi fost mulţi la plimbările noastre anterioare în grup. Pentru că va fi ONGfest, pentru că mă ajută Bogdan, Ruxandra,  Cicloteque şi alţi oameni buni.

Din toate aceste motive…

Vă invit la Ciclopromenada nocturnă 2010!

Voi reveni cu detaliile despre plimbarea din 7 mai azi sau mîine, de fapt imediat ce toate lucrurile vor fi puse la timp. Vă pot spune că poliţia e cu noi, vom avea tombolă şi concert la final pe scena de la ONGfest.

Foto: Lucian Creţu

10 replies on “Ciclopromenada nocturnă 2010: ne plimbăm în seara de 7 mai”

E foarte legal, noi nu facem lucruri ilegale în această ţară unde legea e sfîntă.

Se ştieee bravo vouă şi să sperăm că va fi organizata la o oră potrivita de dada aceasta în rest să se învârtă pedala şi să fim mai numeroşi ca celelalte dăţi. PS: Ne vedem pe 7

Comments are closed.