Categories
De toate

BikeWalk lipeşte stickere pe maşinile care nu sunt cuminţi

Unde observă cel mai bine bicicliştii din trafic mesajele care li se adresează? Pe fundul maşinilor! Echipa de la BikeWalk şi aghiotanţii vor lipi mesajele pe barele din spate ale maşinilor parcate pe pistele pentru biciclete. În 20 mai, la ora 19, la fîntîna de la Universitate începe show-ul.

“Aşa nu se mai poate”, şi-o fi spus Ariel şi a suflat în goarnă pentru a chema cetele de răzeşi biciclişti. Aceştia se vor aduna în 20 mai, la fîntîna de la Universitate şi vor pleca în haiducie. Vor împărţi stickere cu BikeWalk şi vor lipi stickere pe maşinile parcate pe piste.

De ce pe bara din spate?

Pentru că putem să le punem şi pe parbriz, pe geam, putem să le punem pe toată suprafaţa unei maşini dar n-are rost. Ideea este să le punem undeva unde noi să le observăm, dar şoferii să nu le observe… Mi-aş dori să revăd aceste maşini cu stickere pe bara din spate în trafic, să ştiu cu cine am de a face.

În 20 mai, la ora 19, la lipit stickere şi educat şoferii, oşteni!

7 replies on “BikeWalk lipeşte stickere pe maşinile care nu sunt cuminţi”

PREZENT!! NUMAI SA NE DAȚI DESTULE STICKERE, SĂ NU VIN DEGEABA! Presupun că le putem lipi și în zilele următoare, pe traseele noastre, nu?
75% confirm prezența pe 20 mai!

Aveti grija sa nu intre la acte de vandalism lipitul stikerelor pe masinile soferilor fara nici un acord. Nu stiu cat ar fi de amuzanta disputa intre un sofer nemultumit si un lipitor prins in actiune:-| In rest…felicitari pentru initiativa. Vreau si in Timisoara:)

acum 15 minute am sosit… a fost foarte frumos
astept cu nerabdare urmatorul bikewalk :)
numai bine si pedalati cu grija ;)

Comments are closed.