Categories
Rent-a-bike

Din 9 mai, închirieri gratuite prin i’Velo

A început cu “La pedale”. Acum a apărut “i’Velo” şi va fi disponibil şi în Herăstrău şi în Parcul Tineretului. Ia-ţi doar buletinul la tine şi închiriază o bicicletă pentru o tură de maximum două ore.

Centrele La Pedale au devenit model pentru centrele i’Velo, acestea fiind tot o iniţiativă a Asociaţiei Green Revolution. Duminică, 9 mai, la ora 10, are loc inaugurarea în parcul Herăstrău, urmată de un tur ciclist în parc. Cele trei centre noi vor fi plasate în Herăstrău la intrarea de la Charles de Gaulle şi la Roata Mare şi în Parcul Tineretului la intrarea dinspre Liceul Şincai.

Vor fi 400 de biciclete la dispoziţia doritorilor. Programul: 10 – 19 în timpul săptămînii şi 10 – 20 în weekend. Se poate închiria numai pe baza actului de identitate (CI, BI, carnet de conducere sau paşaport) şi te poţi plimba maximum două ore.

La evenimentul de lansare vor participa Steven van Groningen – presedintele Raiffeisen Bank si Raluca Fiser – presedintele asociatiei Green Revolution. Invitati de onoare vor fi Nicolae Idu – Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Radu Popa – directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Centrele La Pedale rămîn în parcurile Kiseleff şi în Herăstrău (în zona de skating), iar i’Velo răsare în Herăstrău şi în Tineretului. Numai veşti bune în acest weekend, nu-i aşa? Consultaţi pagina calendarului sau programul evnimentelor din sidebar ca să nu rataţi nimic!

[poll id=”2″]

2 replies on “Din 9 mai, închirieri gratuite prin i’Velo”

O mica lamurire, daca imi permiteti:

Centrele La Pedale sunt tot ale noastre, ele vor continua sa functioneze, iar in vara aceasta vom mari si numarul de biciclete alocat lor. Centrele lor vor fi de gasit in Kiseleff si in Herastrau, in zona de skating, ca si pana acum.
I’Velo este un alt proiect de sine statator, care va functiona pe aceleasi coordonate, dar care va beneficia de un numar superior de biciclete si de alte centre de inchiriere, deja specificate de dumneavoastra.
Asadar, doua initiative pentru bucuresteni, fiecare cu viata si identitatea ei.
Va multumesc.

Bogdan Constantinescu
– Director Comunicare –
Asociatia Green Revolution

Mulţumesc pentru precizări, în comunicat nu găsisem aceste detalii. Pe cînd un site sau două dedicate centrelor?

Comments are closed.