Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Mediul e mai voinic dacă-l ajută bicicliştii clujeni

Posted on 26 May 2010 de

E adevărat că oamenii din jur îşi aduc aminte de tine numai de ziua ta (pentru că dai de băut). Însă, mai sunt şi prietenii adevăraţi, care îţi sunt alături mereu. Are şi mediul prieteni adevăraţi. Printre ei sunt şi bicicliştii de pretutindeni, care prin decizia lor de a circula pe două roţi (nemotorizate), îl ajută pe nenea Mediul să fie mai frumos şi mai sănătos.

Prietenii mediului, bicicliştii, nu au uitat să îi pregătească acestuia o surpriza – o plimbare de o oră pe străzile din Cluj-Napoca, de ziua lui. Cadoul poartă o etichetă pe care scrie “Marşul Bicicliştilor Clujeni” şi este organizat de Clubul de Cicloturism NAPOCA, în cadrul evenimentului ONGFest Cluj (punct de start şi de finiş).

Darul bicicliştilor va fi ornat frumos, cu fundă roşie, pentru că înainte de startul marşului, în 5 iunie, de la ora 16:30, va rula un scurt film urmat de un material de prezentare despre rolul bicicletei în cadrul mobilităţii urbane durabile şi vor fi distribuite materiale informative.

Sport şi informare în ambalajul înstelat al ONGFest, totul legat cu o fundă elegantă de responsabilitate. Puteau, oare, bicicliştii să găsească un cadou mai potrivit?

Dacă vrei, poţi să contribui şi tu la această surpriză pentru prietenul nostru, Mediul. Trebuie doar să vii în Piaţa Muzeului din Cluj, în 5 iunie, la ora 16:30, cu o bicicletă.

Cam aşa a fost în 2008:

Cu siguranţă Mediul va aprecia gestul tău!

Foto deschidere: Reacţie în lanţ

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro