Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Bikewalk 2 este cu noi. Acum pe stradă

Posted on 26 May 2010 de

Ne întoarcem pe stradă, unde le e locul bicicliştilor care nu găsesc în oraş condiţii bune de mers pe piste amenajate. Ariel a cerut autorizaţie, dar erau prea mult evenimente care au semănat frica în primărie: grevă, ploaie, praf, melci. Unde să mai fie loc şi pentru biciclişi în acest haos urban?

Aşa că, cu părere de rău că vă anunţ aşa târziu, am luat hotărârea în mod personal, fără să mă sfătuiesc cu prea mulţi, să facem Bikewalk-ul duminică exact aşa cum îl făceam anul trecut… pe carosabil. (Bikewalk.ro)

Întîlnirea – duminică, 30 mai, la ora 18, pe lîngă terenul de baschet din Parcul Tineretului, vizavi de Şincai. Traseu: Tineretului – Victoriei – Parcarea Atheneului Român.

Nu aş vrea să ţin niciun discurs pentru că nu am megafon şi oricum, chiar şi atunci când am, sunteţi prea mulţi ca să auziţi prostiile pe care vreau să vi le zic. La 18:20 fiţi cu ochii în 4 căci plecăm, clar?

Citiţi regulile de la Bikewalk.ro, e important! Şi dacă vrea cineva să fie pe post de gardian în şa, pentru a struni testosteronii inerenţi de pe traseu, să-i dea de ştire lui Ariel prin mail sau la întîlnire! În articolul de pe site aveţi şi numărul lui de telefon.

Foto: Adevărul

Categorized De toate

Tag-uri:

8 Responses to “Bikewalk 2 este cu noi. Acum pe stradă”

 1. Mihaela G says:

  A-ti ales un traseu foarte bun pentru a arata ca si biciclistii au dreptul de a fi in trafic, cel putin partea dintre Unirii si Romana unde nu exista piste de biciclisti.
  Sper ca aceste manifestari vor fi remarcate.

 2. dilimake says:

  sper sa imi repar bicla pina duminica …. ca am avut un mic accident azi cu un cos de gunoi de linga pista ….. :(

 3. sharky87 says:

  si eu am avut dimineata cand mergeam la munca…m-am ales cui roata din spate descentrata….si franele varza…
  din fericire am reusit sa o repar in seara asta… maine dimineata sunt pregatit de let’s bike it :)
  ne vedem si duminica la bikewalk :D

 4. eduard says:

  eu unul o sa fiu acolo, sper sa ne ajute si timpul
  ar fi fost ok daca in loc de parcarea de la ateneu ca si finish sa ne oprim in parc la izvor pe iarba:))) idee deja vehiculata de catre ariel….(daca nu ma insel) :)))
  ok
  ne vedem maine!!!


Trackbacks/Pingbacks

 1. […] ajuns prin diverse “pedalari” pe net la blogul lui George Hari Popescu de unde am aflat ca duminica, 30 Mai avem BikeWalk Am preluat de pe bikewalk.ro […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro