Erau mici, dar știau ei că vor ajunge mari într-o bună zi. Mă bucur că am întîlnit oameni entuziaști la Cicloteque și mă bucur că ne-au fost alături la Ciclopromenada nocturnă și la alte aventuri urbane pe două roți.

Este rîndul nostru să le arătăm că le suntem alături. Așadar, mare anunț mare: în 10 iunie, se deschid două noi centre de închiriere cu marca Cicloteque: în Parcul Tineretului (intrarea Șincai) și în Parcul Herăstrău (intrarea Bd. Aviatorilor). Cele două locuri cunoscute de mine și alți oameni care au scos lumea pe două roți în București devin acum puncte importante pe harta închirierilor de biciclete din capitala europeană București.

Anunț mare, partea doua: în 10 iunie, la ora 18, ne adunăm vizavi de Șincai, la Parcul Tineretului și pornim pe un traseu care include vizitarea centrelor nou-deschise. Și dacă vom merge pe stradă, ca în vremurile bune, nu cred că se va supăra cineva, nu-i așa?

Iată traseul de la Bikemap.net:


Bike route 529134 – powered by Bikemap 

Alte noutăți: vei închiria bicicleta de la orice centru și o vei returna la oricare altul. Să mai spun și că vei putea rezerva și plăti online pe site-ul lor? Doamne ferește, devenim normali și europeni!

Practic, e cam a doua plimbare de care știu eu organizată de Cicloteque, după Ciclotura de toamnă și sper să fie începutul unei frumoase serii de plimbări urbane pe bicicletă.

Dacă nu ai biclă, poți încerca una nouă de la Cicloteque-urile de la cele două centre nou înființate. Mai vin detalii zilele astea, stați pe Bicla.ro.

Foto deschidere: Centruldeinchirieri.ro