7 Responses

 1. Mona
  Mona at |

  Felicitari!!! Este extraordinar ce povestesti…ma bucur ca exista astfel de concursuri la noi si poate in viitor voi avea si eu parte de asemenea experienta. Am o curiozitate personala legat de faina pomenita din zona…mai exact serpii…sa inteleg ca v-au facut si ei galerie de aproape?!?! Sunt foarte curioasa sa aflu detalii…:)

  1. Bogdan Antohe
   Bogdan Antohe at |

   Merci, Mona. Da, iată că mai este loc în România și de astfel de evenimente. Vor fi mai multe competiții de triatlon în viitorul apropiat. Zona Hagieni este rezervație naturală, deci șerpii sunt în mediul lro acolo. Eu am trecut în viteză pe lângă unul, la o coborâre. Era negru și destul de mare. Recunosc că mi-au tremurat puțin pedalele. Am fugit repede. :)

 2. mihai namolosanu
  mihai namolosanu at |

  eu unul am fost surprins de un iepuroi de camp care mi-a trecut prin fata :)… ref. serpi, n-am apucat sa-i vad si oricum aveam atata noroi pe mine ca nu eram prea (apeti)intere/sant.

 3. mihai namolosanu
  mihai namolosanu at |

  forate faine poze!

 4. bianca
  bianca at |

  superbe pozele….multumim mult

 5. Bogdan Antohe
  Bogdan Antohe at |

  @Mihai, Bianca: găsiți pozele și pe Facebook (dacă sunteți acolo). În cazul în care le vreți în formatul original, lăsați un mail la bogdan@bicla.ro și vi le dau pe transfer.

 6. Anka
  Anka at |

  Good work, Bogdan! Ai gâfâit din plin pe bike trail, era cam cald și tocmai urcaseși din ”canion”, pe acolo cred că ai luat acele interviuri de la concurenți. Sper să ajung și eu să finalizez povestirea mea de insider, mă cam aleargă timpul din urmă, mai ales că …. sper să experimentez al doilea triatlon, care va fi pe 3 iulie, la Lacul Sf. Ana/Tușnad.

Comments are closed.