Categories
De toate Multimedia

Naveta pe bicicleta lui Vulupe

Vulupe revine cu poveşti de traseul navetei Chitila – Bucureşti, de data asta în variantă video.

Acum ceva timp, Vulupe ne-a spus cum e să mergi aproape în fiecare zi pe traseul Chitila – Bucureşti şi retur. I-am împrumutat camera de ghidon şi omul s-a pus pe treabă. A filmat şi a montat şi a ieşit această ispravă video:

Cred că filmarea le va fi de ajutor celor care încă nu se încumetă să iasă pe trasee ceva mai lungi. Practic, la orele de vîrf din trafic e cel mai sigur, pentru că maşinile stau, neavînd cum să avanseze. Citiţi pe blogul lui Vulupe impresiile altor biciclişti.

4 replies on “Naveta pe bicicleta lui Vulupe”

servus, ff fain videoul, un adevarat biciclist bune strecurarile si evitarea problemelor din trafic pana acuma nota 10, sincer ai cam un 7 la semafoare si la unele zone incare te-ai strecurat prin prea multe benzi de circulatie in acelasi timp.
mult succes in continuare Vulipe.

Numai bine si spor la pedalat !!!

Multam fain ;) Da, recunosc, nu respect in totalitate regulile de circulatie. Daca as respecta chiar totul, as face mult mai mult pe drum si de multe ori as sta singur la semafor sau la vreo intersectie pe unde nu trece nimeni. Nu recomand nimenui sa faca asta, este un risc pe care mi-l asum si prin urmare respect nota 7 pt semafoare :D

:)) stai linistit ca si eu cand este rosu mai trec dar (vb la general) treci acolo unde faci dreapta sau daca treci sa nu jenezi soferii si pun pariu ca asa faci si tu.
eu sunt de principiul sa mergem in trafic cat mai corect, ca daca mergem pe 7 carari o sa inceapa sa ne injure soferii si din cauza unui biciclist o sa induram acelasi tratament toti ceilalti.

numai bine si spor la pedalat !!!

“sunt de principiul sa mergem in trafic cat mai corect, ca daca mergem pe 7 carari o sa inceapa sa ne injure soferii si din cauza unui biciclist o sa induram acelasi tratament toti ceilalti”
Nimic mai adevarat. Corect spus, trebuie sa ne intelegem unii pe altii in trafic ca doar avem parte de aceleasi strazi si unii si altii. Cand vom intelege majoritatea ca asa stau lucrurile, se va circula cu mult mai mult calm. Poate nu mai lejer dar cel putin fara nervi.
Vant din spate ;)

Comments are closed.