Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Transilvania face piste

Posted on 23 June 2010 de

În altă ţară, adică în Transilvania, se mişcă lucrurile tot mai repede faţă de sudul ţării, închistat în proiect. Clujul pregăteşte 75 de kilometri de piste şi un serviciu de închiriere cu autoservire:

Intr-o prima etapa a proiectului sistemul de transport ecologic presupune conectarea localitatilor Floresti si Apahida, amenajarea infrastructurii de 75 de km de piste, alocarea a 500 de biciclete si a 50 de puncte multimodale de transport. Valoarea proiectului este de peste 14.700.000 lei. (România pozitivă)

Pe site-ul Primăriei din Cluj-Napoca veţi găsi o schemă cu punctele de închirieri self-service.

În aceeaşi notă optimistă, iată şi proiectul unei piste între Oradea şi Ungaria:

Pista de biciclete va avea o distanţă totală de 35 kilometri, urmând traseul Berretyoujfalu – Mezopeterd – Biharkeresztes – Artand – Borş – Oradea. Investiţia ar putea fi parte din Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013. (România pozitivă)

Ar fi dat bine aici şi o ştire cu vreo iniţiativă din Bucureşti, că doar e capitala ţării. Dar din moment ce pe autorităţile noastre le doare în şa de biciclişti, nu avem aşa ceva!


Categorized De toate

Tag-uri: , ,

6 Responses to “Transilvania face piste”

 1. Mda, asa e…
  Erau anuntate cu surle si trambitze vreo 6 milioane de euro pentru investitii in Bucuresti in piste de biciclete, semafoare, etc.
  Dar nu le-am vazut inca…

  • George Hari Popescu says:

   Ştii cînd le vei vedea? Cînd îmi va creşte mie salariul de prof cu 75% (adică cei 25% tăiaţi şi cei 50% din legea care nu se aplică).

 2. Gabriel Savulescu says:

  Aici nimic!
  Si cu tot respectul pentru oamenii acestui oras…..oricate activitati de a arata ceea ce este bine pentru comunitate, ne vom lovi de idioti si prosti…oameni care asha s-au dezvoltat in decursul vietii si care din cauza celor mai multi dintre noi sunt acolo unde sunt si ne trag atele de papusi. In concluzie: Bravo Transilvania!

 3. Sorin says:

  Si macar le fac ca lumea? Adica pe carosabil?

  • George Hari Popescu says:

   Asta nu mai ştiu, dar dacă e cineva din Cluj pe aici să ne informeze şi pe noi. Că presa mai rar face asta…

 4. Marius says:

  Ma bucur ca se mai face si ceva bine in tara asta , dar nu si in zona mea.
  Mi-ar placea ma ma mut intr-un oras precum Cluj-Napoca sau Sibiu.

  Felicitari !!!


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro