Charity Gift

Ce poate fi mai frumos pentru un biciclist urban decît să facă puţin voluntariat dînd din pedale? Charity Gift caută biciclişti dispuşi să-şi rupă 2-3 ore săptămînal din timpul liber pentru a livra produsele magazinului în Bucureşti.

CharityGift.ro este primul magazin online caritabil. Un anumit procent din banii încasaţi pe fiecare produs (între 5 şi 30%, dar uneori şi 100%) este donat unei cauze sociale.

Dacă te decizi să-i ajuţi voluntar, transportul produselor va fi gratuit şi astfel ei pot ajuta mai mulţi oameni. Poţi să te implici indiferent de tipul bicicletei pe care-l ai şi indiferent de modul tău de a pedala în Bucureşti (pe traseele de ghidaj sau pe stradă, sărind borduri sau admirînd peisajul). Important e să cunoşti cît de cît oraşul şi să respecţi termenele de livrare.

Ia legătura cu Charity Gift (persoană de contact: Tea Vasilescu 0726 184 858) şi spune-le în ce zile şi între ce ore îi poţi ajuta. În acest fel, poţi da şi mai mult conţinut mersului cu bicicleta în Bucureşti!

Foto: Mess Media