3 Responses

 1. sabinspirea
  sabinspirea at |

  :(( iar incercam sa ne facem loc pe pistele astea??? chiar va place sa mergeti pe ele? pistele sunt buna dabea pri plimbare si siasa ff greu in unele locuri dar almiteri sa mergi la serviciu, decat sa merg pe miste mai bine iau autobuzul si ajung mai repede la servici.

  promovarea bicicletei se poate face si prin alta parte inafara de pistele astea. faceti treaba ff buna dn geo dar la domeniu asta cu pistele nush o faceti cam in zadar, pt ca si asa pe aste piste nu prea se circula si daca circula cineva sunt cei de weekend nu ciclisti de zi cu zi.

  sa nu se mai bateti locul cu pistele astea ca este o treaba facuta in zadar.

  numai bine si spor la pedalat !!!

 2. Alex
  Alex at |

  Sunt in general pentru ideea de piste de biciclete, sau de locuri marcate pe unde ciclistii pot circula fara a fi incurcati si fara a incurca pe nimeni.

  Pistele din Bucuresti, asa cum sunt ele acum sunt o bataie de joc: panouri publicitare instalate de primarii in mijlocul pistelor, borduri de 20 de cm care stau in calea biclistilor (precum si alte obstacole), sau tarani care parcheaza masinile pe piste.

  Nu numai cei din urma trebuie constransi sa respecte marcajele, ci si autoritatile trebuie convinse sa creeze conditiile asa cum trebuie.

  Pana atunci, nu vad de ce as fi obligat sa circul mereu pe piste, daca ele nu imi ofera o oarecare siguranta…

 3. ionut
  ionut at |

  Eu prefer sa merg cu bicicleta pe sosea pentru ca pistele sunt f prost gandite…sunt inguste, trecerile de pe trotuar pe sosea sunt prea abrupte,etc. Ar trebui refacute…

Comments are closed.