Categories
Eco!

În Bucureşti, meniuri cu biciclete la trei terase

Dacă ajungi la unul dintre restaurantele Funky Breeze, Gargantua sau Rue du Pain, poţi cere şi o bicicletă alături de cafea. Din iniţiativa asociaţiei Green Revolution, cele trei terase oferă clienţilor plimbări cu bicla.

Din această lună, în faţa restaurantelor Funky Breeze, Gargantua şi Rue du Pain vor exista rastele unde îţi poţi parca bicicleta. Tot de acolo ai posibilitatea să închiriezi o bicicletă, ca să dai o tură cît ţi se prepară mîncarea. Asociaţia Green Revolution, prin sistemul de închiriere i’Velo, doreşte astfel să încurajeze şi mai mult mersul pe bicicletă în capitala europeană Bucureşti.

În faţa terasei Funky Breeze din Herăstrău au fost amplasate rastele cu cinci biciclete, în timp ce la restaurantele Gargantua şi Rue du Pain, vizitatorii au la dispoziţie cîte trei biciclete i’Velo.

Se pare că orele cele mai solicitate sunt cele din timpul serii, după programul de lucru obişnuit. Pe de altă parte, străinii sunt mai interesaţi decît românii de această ofertă inedită.

Asociaţia Green Revolution caută şi alte restaurante din Bucureşti pentru a încheia astfel de parteneriate. Aceeaşi asociaţie este cea care a iniţiat programul Biciclete cu cravată.

Foto: Green Report