Categories
Concursuri

Triathlon Challenge. Gânduri, spiţe, bloggeri

Azi e prima zi de toamnă şi, implicit, cam ultimul sezon pretabil cocoţatului pe bicicletă şi folosirii acesteia în jungla urbană. Dar ce ar fi să ieşim puţin din junglă şi să ne îndreptăm spre ţările calde sau spre… un triatlon la mare.

Când vă uitaţi la acest tricou, ce vă vine prima oară în minte?

Răbdare, citiţi până la capăt şi vedeţi cum s-a ajuns la el şi cum puteţi fi chiar “un pixel” din el.

Până acum v-am invitat la evenimente cuminţele, de dimineaţă, de zi sau de noapte (bine, recunosc, v-am mai spus câteodată că ies şi singur şi neorganizat). Acum, am să vă invit la un eveniment un pic altfel. Triathlon Challenge se cheamă el şi are loc la Mamaia, pe 11 septembrie.

Eu am să fiu acolo. Jumătate ca ăl de la bicla.ro şi jumătate ca ăl de la Smart Atletic. :)

Sunt extrem de încântat să văd deschiderea oamenilor pentru acest eveniment. Avem deja aproape 200 de persoane înscrise. Companiile din România au înţeles importanţa implicării şi susţinerii acestor competiţii care îşi propun să promoveze sportul de masă. Triatlonul poate şi trebuie să devină un sport pentru toţi – atât şi cum poate fiecare.

Pe scurt, iată de ce spun că Triathlon Challenge este pentru toţi:

  • Sportivii de performanţă (dar şi alţi doritori de senzaţii tari) vor participa la PROBA OLIMPICĂ (1,5km înot, 40km bicicletă şi 10km alergare)
  • Cei care doresc să se antreneze, să testeze terenul, încearcă PROBA SPRINT (500m înot, 20km biclă şi 5km alergare).
  • Cei care se pricep foarte bine la unul dintre cele 3 sporturi, aleg să facă ŞTAFETĂ, alături de alţi 2 coechipieri, pe distanţa SPRINT.
  • Cei care vor doar să alerge, se înscriu la CROSUL – antrenament oficial pentru Maratonul Internaţional Bucureşti.
  • Pentru companii, am creat o componentă specială: Corporate Challenge.

Ca program pilot al ediţiei de anul acesta, am introdus şi o componentă adresată societăţii civile, în parteneriat cu Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile. Fiecare ONG înscris va însemna un copac în plus. Această cauză este valabilă şi în cadrul Corporate Challenge.

Şi acum… POVESTEA TRICOULUI

Pe lângă toate astea, trebuie să vă spun că la Triathlon Challenge, un loc special va fi ocupat de bloggeri. Da, acei oameni care stau în spatele calculatoarelor, bat tastele şi blogosfera-n lung şi-n lat, ciripesc şi scriu pe wall. Cum s-a ajuns la asta? Iată paşii:

  • mă văd cu stimabilul Chinezu, pe care îl cunosc drept un mare iubitor al sportului şi îi zic de Triathlon Challenge. Ştia de eveniment, ba chiar despre ediţia de anu trecut s-a scris pe Sportlocal.ro; i-a plăcut mult ideea;
  • ne-am gândit cum ar fi să facem o Echipă a Bloggerilor Triatlonişti. Să ştiţi că asta a fost o provocare. Ştiam că bloggeri biciclişti sunt mulţi.  Pentru a suda echipa (şi din alte motive organizatorice), l-am desemnat noi, din oficiu, pe Vlad Dulea ca blogger biciclist; i-am propus şi a acceptat fără să crâşnească din taste; doar l-am făcut căpitan.
  • am dat apoi drumul la o etapă de selecţie pentru a desemna bloggerul înotător şi bloggerul alergător; selecţionerul Echipei Bloggerilor Triatlonişti este domnu chinezu în persoană. Algoritmul e simplu: vreţi să fiţi în această echipă, daţi mail selecţionerului: cristi . china [at] gmail . com
  • şi TRICOUL? a fost o surpriză frumoasă venită de la domnu’ căpitan, care, în semn de mulţumire şi reprezentare (a bloggerilor biciclişti) a decis prin decret căpitănesc următoarele:

Voi face un tricou pe care voi trece
toate numele și adresele de bloguri
care ne susțin echipa!

Acela va fi, prin urmare, tricoul pe care Vlad îl va purta la triatlon. Şi orice blogger care susţine evenimentul are şansa de a-şi lăsa amprenta pe TRICOUL ECHIPEI BLOGGERILOR TRIATLONIŞTI.

Dau citire din nou decretului căpitănesc al lui Vlad:

Așadar, dacă îți place ideea și vrei ca numele și adresa blogului tău să apară pe tricoul personalizat pe care îl voi purta la concurs, te rog să îmi trimiți un email la adresa vlad . dulea [at] gmail .com care să conţină: Numele blogului, Adresa URL a blogului și, dacă dorești, un logo al blogului.

Voi ce faceţi pe 11 septembrie? Doar nu vă uitaţi pe cer după avioane zburătoare!

3 replies on “Triathlon Challenge. Gânduri, spiţe, bloggeri”

Baftaaaaa, sa va iasa pe masura promovarii!!!

Din pacate, eu inca nu sunt apta de concursuri de genul asta, dar ma refac cu brio :-)!

Comments are closed.