Categories
De toate Multimedia

Bicicleta de reclamă

Bicicleta apare în reclamele din lume de zeci de ani, dar de curînd există o frenezie a folosirii vehiculului cu două roţi în reclame care să atragă public proaspăt. Iată o selecţie de print-uri de excepţie.

Sunt două categorii de reclame în care apare bicicleta: cele pentru firme care produc biciclete sau accesorii şi cele pentru companii care au alt obiect de activitate dar s-au prins că bicicleta poate fi un cîrlig pentru a atrage public proaspăt. Nu intru în publicitatea românească, deşi în ultimul timp există şi aici o anumită preocupare de a include o bicicletă în printul sau clipul din cadrul campaniei.

Iată o selecţie de reclame remarcabile care au bicicleta ca obiect sau adjuvant. Dacă treceţi cu mouse-ul peste imagini, veţi vedea şi numele agenţiei creative.

Peste cîţiva ani, cine ştie, poate voi putea crea o colecţie de reclame româneşti pentru biciclete sau care includ bicicleta. Suntem încă la început, învăţăm să ne civilizăm, învăţăm să creăm…

One reply on “Bicicleta de reclamă”

peste câţiva ani vom avea, poate, primele clipuri româneşti, eventual, primele campanii adevărate în care bicicleta va avea un rol central…
dar, uşor, uşor…

Comments are closed.