21 Responses

 1. Gabriel Savulescu
  Gabriel Savulescu at |

  Hai ca a ieshit bine cu toate evenimentele de pe drum! Cand ne mai vedem?

 2. Radu
  Radu at |

  Pare ca a fost o alta plimbare reusita. Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa ajung. Din pacate a trebuit sa stau la parlamentari cu un sofer. Si cand ma gandesc ca mai aveam cateva sute de metri si ajungeam acasa, montam noua aripa, pe care abea o cumparasem si veneam la plimbare… :((

 3. bogdan Tanasie
  bogdan Tanasie at |

  Inca o descriere a traseului si a turei pe http://ridemy.blogspot.com/
  .
  Data viitoare baga un covrig si hai cu noi pana la cap .

 4. Biciclistul
  Biciclistul at |

  Si care a fost rezultatul venirii Politiei? S-a dat vreo amenda? Ce s-a intamplat?

 5. Radu
  Radu at |

  Dar nu le-a explicat nimeni ca nu este un mars? Pe langa faptul ca sunt participanti la trafic, cum de altfel sunt si masinile (in nr. mult mai mare, dar nu am vazut nici un politist sa opreasca sutele de masini si sa le spuna ca sunt in mars neautorizat), pur si simplu era un grup de biciclisti iesiti la plimbare. Atata timp cat nu s-a incalcat nici o lege, nu vad care era problema lor.

 6. matakus
  matakus at |

  Ba să ne batem.
  Pt. că a circulat un videoclip prin iarnă cu un tip ce mergea pe schiuri prin oraș tras de o mașină (imediat după viscolul care – nu-i așa? a surprins autoritățili nepregătite).
  Și puliția i-a oprit. Și pt. că legile-s strîmbe, urîte și proaste, n-au avut ce să le facă. Dăcît “tulburarea liniștii publice”

  Legea 60/1991 (nota bene: 1991 – adicătelea un an în care aveam deja jdămii dă ani dă democrație în spate :D ) zice
  ART. 3
  Nu trebuie declarate in prealabil adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile culturalartistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale…..
  Deci SPORTIVE.
  E vreun jurist p-acilea? Să ne lumineze?

  1. Gabriel Savulescu
   Gabriel Savulescu at |

   Am ras cu lacrimi de faza cu schiurile….dar da….60/91 asta zice…
   cum ar fi ca la o imormantare sa ai nevoie de autorizatie sa conduci mortul la cimitir?….sunt absurditati!

 7. Ionuţ
  Ionuţ at |

  Poliţistul era idiot, ori ne credea pe noi idioţi. A încercat să ne convingă că scrie nu ştiu unde, că nu avem voie DECÂT 2 biciclişti grupaţi pe stradă. Ok, am mai auzit de 10, 15, dar 2? La care l-am întrebat ce trebuie să fac ca să ies cu soţia şi copilul la plimbare cu bicicleta. Să iau aprobare de la primărie? Că suntem 3, deci depăşim limita de 2. Apoi i-am lăsat să spună ce vor ei că oricum nu avea rost şi nu aveai cu cine. Au vb. au vb. au terminat, noi am plecat mai departe şi gata. În afara pierderii a vreo 15 min de vorbe goale, nimic notabil. Dar aveau şi ei dreptate cu ceva, unii trecuseră pe roşu cu vreo câteva străzi în urmă. Aşa că am tăcut, ascultat criticile, şi cu asta basta. Criar va trebui să respectăm regulile de circulaţie, ceea ce încercăm mereu, şi niciodată nu ne iese cum ar trebui.

 8. Gabriel Savulescu
  Gabriel Savulescu at |

  Din observatiile mele de “sofer de bucuresti” a unei bicicloante si a unor masini ale prietenilor mei care stau in stanga mea:
  Semaforizarile in Bucuresti nu sunt ok pe foarte multe artere…si ajungem cu asta la multe de discutat….
  Ritmul circulatiei nu este intr-un singur sens….ci in mai multe directii (unii merg legal si incurca tot ceea ce fac cei care merg mai putzin legal).
  O trecere pe rosu in siguranta nu trage clapa nimanui….doar noua care suntem la inceput cu marsurile si cu politia pe urmele noastre pentru a ne da lectii si pentru o eventuala taxare (timp sau bani tot aia e).

  ……………..
  uneori obosesc dar niciodata nu-mi tzin gura

 9. Gabi Soare
  Gabi Soare at |

  Detalii pe fb, dar eu n-am cont de fb iar pagina data de tine nu exista pentru turul din buc de pe data de 14oct. am vazut linia de start, daca nu se intampla ceva cu detalii mai exacte, voi fi acolo, dar la ce ora?

  Multam pentru un eventual raspuns

 10. Radu
  Radu at |

  @Gabi gasesti informatii si pe blogul nostru: http://drbicicletei.blogspot.com
  Astazi, cum a spus si George ne vom intalni la 8 la gura de metrou Titan, si vom face un tur prin Titan si Patelimon.
  Te asteptam!

Comments are closed.