Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Biciclete cadou, pentru cei mari şi cei mici

Posted on 08 December 2010 de

IKEA din SUA era o companie recunoscută pentru rezistenţa sa la pistele pentru biciclete în aproprierea locului unde se află magazinele sale. Şi iată că acum atitudinea i s-a schimbat la 180 de grade: IKEA donează biciclete angajaţilor săi, pentru a-i încuraja să facă ceva mişcare şi să ajungă la timp la serviciu. Mountain-bike-ul este numai bun pentru drumurile americane, dar şi pentru excursii cu familia. IKEA este una dintre firmele care oferă bani angajaţilor care vin cu bicicleta la serviciu şi care au instalat duşuri şi vestiare pentru bicicliştii săi.

Actorii şi realizatorii serialului NCIS: Los Angeles de la CBS s-au gîndit să facă o bucurie copiilor în acest an, de Crăciun. Cîteva biciclete Huffy au fost transportate în Bakersfield, pentru a fi asamblate gratuit în magazinele Finish Line. În weekend-ul următor, 60 de copii vor intra în posesia lor.

Pompierii din Hickory meşteresc zilele astea la recondiţionarea unor biciclete pe care le vor oferi copiilor din zonă. Este o tradiţie de 20 de ani, iar anul acesta Honda le-a venit în ajutor cu bani. Au fost recondiţionate 40 de biciclete şi au fost cumpărate 200. Biclele vor fi donate copiilor în 13 şi 14 decembrie.

Revin cu ştiri despre iniţiative asemănătoare din România cînd vor apărea. Nu mă aşteptaţi, e posibil să nu apară astfel de informaţii…

Foto: Cyclelicious, Bakersfield, Hickory Record


Categorized De toate

Tag-uri: , ,

2 Responses to “Biciclete cadou, pentru cei mari şi cei mici”

  1. cristi says:

    bicicletele alea de la ikeea au aruncat toti snobii americii intr-o neasteptata angoasa existentiala :D
    http://bikeportland.org/2010/12/07/see-the-bike-ikea-just-gave-all-12400-of-its-u-s-employees-44155
    comentariile sunt fascinante :D


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Speaking of commies, many areas have holiday bicycle programs where donated bikes are distributed to underprivileged children. Volunteers repair, clean and deliver bikes. My pals in Longmont, CO, for example, reconditioned nearly 500 bicycles and delivered the bikes to families last Friday. And in Bakersfield, CA, a group of foster children lucked out when the cast and crew of “NCIS: Los Angeles” bought new bicycles for them. Via Bicla Romania. […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro