Verifică dacă are aripi la roţi, claxon, lumini în faţă şi în spate. Dacă da, te poţi orienta către un ciclocomputer, un coş pentru cumpărături (dacă e o bicicletă de oraş) sau îmbrăcăminte şi încălţăminte specifică. Dacă nici aici nu mai ai completări, iată cîteva idei de cadouri pentru bicicliştii iubiţi.

Player MP3 cu boxe

Ca să nu se plictisească atunci cînd pedalează pe distanţe lungi şi să audă şi zgomotele din trafic. Baterie reîncărcabilă, radio FM, conectare prin USB, acceptă MP3 şi WMA, primeşte card de max. 8 GB, disponibil în 6 culori.

Mălai necesar: 20 de euro

Detalii: Kerawa

Boxe Tommyca

Arată mai bine decît cele de mai sus. Selectezi piesele, ataşezi difuzorul şi dai la pedale. Cei din jur pot auzi muzica, dar e ca şi cum ai asculta în maşină, cu geamurile lăsate în jos. Player de 2 GB, radio FM, lumini albe, sistem de prindere.

Mălai necesar: 200 de dolari

Detalii: Tommyca

Suport pentru iPhone

Din moment ce doarme cu el la cap, de ce nu l-ar lua şi pe bicicletă? Compatibil cu iPhone, iPhone 3G şi iPhone 3GS, rezistent la intemperii, membrană rezistentă la şocuri, deschizături pentru camera foto, căşti, încărcător.

Mălai necesar: 60 de dolari

Detalii: NYCE Wheels

Ochelari cu Bluetooth

De data asta, player-ul sau telefonul stă în buzunar. Din braţele ochelarilor ies căştile. Astfel, ochelarii sunt bine fixaţi şi poţi asculta muzică în timpul pedalării. Butoane de control pe braţe, lentile polarizante.

Mălai necesar: 350 de dolari

Detalii: Oakley

Oglindă retrovizoare pentru cască

N-ai nevoie de oglinda care se prinde de ghidon cu un braţ metalic lung şi incomod. O oglinjoară prinsă cu un braţ flexibil de cască, pentru a vedea mereu eventualele pericole din spate şi starea traficului.

Mălai necesar: 45 de dolari

Detalii: Bike Tool Maker

Ciorapi de cadouri

În mod normal, un astfel de ciorap este umplut cu cadouri, dar el poate fi cadoul în sine. Nu e de purtat şi se scoate din dulap numai de Crăciun, dar atunci cînd îl scoţi simţi că e sărbătoare, nu-i aşa?

Mălai necesar: 12 dolari

Detalii: Cafe Press

Ornamente pentru brad

Pomul de Crăciun al unui biciclist ar trebui să fie plin de ornamente specifice, iar în loc de instalaţia specifică să fie luminat de catadioptriile cu LED-uri de pe bicicletă… Suită de ornamente diverse.

Mălai necesar: 6-65 dolari

Detalii: Amazon