Categories
De toate

Jocuri Flash pentru zile geroase

În afară de filmele cu tematică ciclistă şi de cărţile care tratează acest subiect, biciclistul urban mai are la dispoziţie jocuri Flash pe calculator, ca să facă să treacă timpul pînă la primăvară mai repede. Iată cîteva sugestii.

Iată cîteva joculeţe cu biciclete şi motociclete, pentru care nu trebuie să instalezi altceva decît Adobe Flash Player. Pentru diverse vîrste şi pentru diverse gusturi.

Sărituri pe rampă

Desenezi forma rampei, apoi îl pui pe motociclist să sară. Încearcă să nu răneşti animalele din mijlocul rampei (o combinaţie de reni cu struţi).

La Banda del Patio

Un joc care te poate antrena pentru a merge cu bicicleta prin Bucureşti. E simplu: pedalează şi încearcă să eviţi obstacolele. Colectează steguleţele roşii.

BMX LDS

Aici chiar trebuie să pedalezi, deci apeşi pe săgeţile sus-jos pentru a da din picioare. Apasă pe bara de spaţiu pentru a evita obstacolele. Ideea e să ajungi cît mai repede la destinaţie.

Furtul bicicletei

Îi furi bicicleta unui poliţist care e în magazinul de gogoşi şi încerci să scapi de sub urmărire. Nasol este că vederea e de sus, dar astfel poate îl poţi ghida pe biciclist mai uşor în teren.

Traseu MTB

Eşti în pădure şi ai de făcut un traseu cît mai repede, înainte să ţi se termine energia. Ai grijă la obstacole, trebuie să le abordezi cu grijă. Pe drum poţi colecta nişte doze suplimentare de energie.