Categories
Concursuri

Webcamul HD merge la Arad

Mai bine nici că se putea. Cîştigătorul concursului de Moş Nicolae s-a bucurat atît de mult de acest premiu încît bucuria lui se simţea prin e-mail-ul de confirmare. Webcam-ul merge la Arad, la Cosmin Sicora.

Nu-mi închipuiam că un premiu mic – un webcam HD de la Logitech, la un concurs mic, pe un site mic, poate provoca atît de multă bucurie unui om. În răspunsul la e-mail-ul prin care-l anunţam de reuşita lui, Cosmin Sicora îmi mărturisea că acum crede că Moş Nicolae există. Din cîte îşi aminteşte, acest premiu este primul cîştigat la vreun concurs.

Din cele peste 150 de participări, l-am ales pe Cosmin pentru că are un text amuzant, coerent, cu idei originale.

Cosmin este consilier juridic, are 36 de ani, este căsătorit de trei ani cu Corina, cu care a şi fost logodit un timp. Au un copil, Mihnea, “un îngeraş”, după cum îl alintă el.

Când am fost junior nevoie mare, străbăteam strazile cu bicicleta în lung şi în lat, dar acum… pauză totală.

Deh, aşa e cînd ai familie şi cînd Mihnea te ţine treaz zi şi noapte.

Textul pe care l-a trimis la concurs a fost o inspiraţie de moment, Cosmin nu e gazetar şi nici autor de romane. Participarea lui suna cam aşa:

De ce o bicicleta in loc de dulce?

Chiar daca pe prima o port pe nas cu doua roti mai mici, iar a doua e o trasatura de caracter, am sa bifez casuta din dreptul bicicletei pentru ca:
– nu trebuie sa o cumperi de fiecare data cand ti-o doresti;
– ori de cate ori o folosesti satisfactia e maxima(nu are termen de valabilitate);
– dupa folosire o ai din nou intreaga…cel putin asa sper;
– ajuta la micsorarea diametrului buricului;
– E-urile sunt numai in marca: Merida, Cube, Univega, Magellan, Trek.

Mi-a spus o pasarica sa scriu ca e PENTRU CONCURS, sa folosesc bine limba romana cu argumentarile de rigoare, sa fiu personal…pardon, e vorba de original si sa fiu si amuzant pe deasupra. Hmm…cam multe calitati, dar daca le am cica se uita Miculasul la mine in mergatori cu o camera web. Noroc ca numai se uita si nu isi foloseste si unul din celelalte simturi…

La revedere…cat mai HD posibila.

Chiar astăzi pachetul va pleca prin poştă spre Cosmin. Sper că şi voi aţi găsit cîte ceva în încălţări în această dimineaţă. Pînă la următorul concurs, stimulaţi-vă zilnic creativitatea!