Categories
Shopping

Ceasuri cardiace cu reducere

Nu ceasuri pentru cardiaci, ci ceasuri care măsoară ritmul cardiac. Se cunosc beneficiile mersului pe bicicletă pentru sănătate în general şi pentru inimă în special, aşa că de ce nu ne-am măsura sistematic performanţele?

Sectorul ceasurilor care măsoară ritmul cardiac este la promoţie la Emag.ro în aceste zile. Practic, magazinul lichidează stocul de astfel de aparate produse de Oregon Scientific, aşa că reducerile sunt de 30%.

Cel mai ieftin devine astfel modelul SE122 (140 de lei), iar cel mai “scump” este SH201 (244 de lei). Acesta din urmă poate afişa şi indicele de deshidratare, ca să ştii pe bicicletă cînd trebuie să mai bei nişte apă, dacă te afli la drum lung. Mie mi-a atras atenţia şi modelul  SE102N (209 lei – foto).

Modelul amintit, SH201, cu indice de deshidratare, arată destul de bine şi pe stoc mai este pe albastru. Poate măsura timpul scurs în timpul exerciţiului, numărul maxim de ture, procentajul de grăsimi arse şi are alarmă sonoră cînd se depăşeşte un anumit ritm cardiac.

În ofertă intră şi două pedometre cu radio: PE326FM (83 de lei) şi PE316FM (104 lei). Acestea sunt numai bune cînd vrei să înlocuieşti pedalarea cu jogging-ul.

One reply on “Ceasuri cardiace cu reducere”

Comments are closed.