Categories
De toate

Maşina este mai bună decît bicicleta

Cu bicicleta, sunt tot felul de probleme: nu ai unde să o parchezi oriunde, motorul te lasă cînd nu te aştepţi, ţi se blochează roţile, iarna trebuie să o cureţi etc. Automobilul însă este mult mai versat. Alege maşina, abandonează bicicleta!

Un grup de studenţi olandezi demonstrează, în acest clip, dezavantajele bicicletei: poliţia te opreşte tocmai cînd ai prins gustul pedalării, ţi se fură locul de parcare, nu porneşte motorul etc.

La începutul clipului, poliţistul spune: “Ei, domnule, rulaţi cu o viteză cam mare!”

În final, mesajul este: “Folosirea bicicletei este enervantă, nu-i aşa?”

Automobilul are avantajul că-l poţi parca oriunde, nu ai nevoie de combustibil pentru el, nu sunt ambuteiaje, iarna nu trebuie să-l pregăteşti ş.a.m.d. Nu-i aşa că e logic să alegi automobilul în locul bicicletei, mai ales pentru deplasări pe distanţe mici şi cînd nu ai bagaje?

8 replies on “Maşina este mai bună decît bicicleta”

E normal să facă aşa ceva, atâta timp cât la ei numărul bicicletelor şi cel al maşinilor tinde să fie egal.

Plus că mai au şi ei extravaganţii lor şi companiile lor auto care…trebuie să vândă.

Ori nu te-ai prins, ori n-am înţeles eu. Ideea clipului este să arate AVANTAJELE bicicletei, prin analogia cu maşina.

Say what? “la ei numarul bicicletelor si cel al masinilor tinde sa fie egal”? Ai dreptate, 18 milioane (biciclete) tinde sa fie egal cu 8 milioane (masini).

Companiile lor auto vand masini de distractie – Donkervoort e poate cel mai bun exemplu. Iar intr-o tara plata e normal sa promovezi mai mult bicicletele, mai ales ca acum se fac si biciclete cu tractiune asistata electric care ating si depasesc 25km/h.

Salut! Poate sa inscrie oricine o tura in calendar? Ar fi mai interesant sa apara ceva mai incarcat calendarul.

Comments are closed.