Categories
Concursuri

CONCURS O bicicletă pentru copilul tău

De Ziua Copilului, Emag scoate la concurs cîteva premii în obiecte, printre care şi biciclete şi vouchere cadou. Tot ce trebuie să facă puştiul este să deseneze.

Aflăm de la Emag:

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o fotografie cu logo-ul eMAG desenat de copilul tău, așa cum îl vede el. Ca sa il ajuti, ii poti spune ca este format din cele patru litere albastre ale cuvantului eMAG si peste ele poate pune orice obiect rosu despre care crede ca poate reprezenta bucurie pentru cineva. Desenul trebuie să fie realizat de mână în creion, acuarelă, ulei, creta pe asfalt sau… orice altă modalitate de desen tradițională, și nu digitală.

Ne poți trimite fotografiile alaturi de numele si varsta copilului pe email la adresa concurs.1iunie@emag.ro până la data de 30 mai 2011. Prin participarea la acest concurs vă exprimați acordul pentru ca materialele trimise de dumneavoastră să fie făcute publice în cadrul site-ului eMAG.ro.

Premiile concursului sunt:

Locul 1. Jucării în valoare de 3.000 lei – de exemplu un Lego Mindstorms, o căsuță de joacă sau o bicicletă, orice preferă copilul tău din oferta de jucării de pe eMAG.ro.

Locurile 2, 3 si 4Câte un Card Cadou de 100 lei discount pentru orice produs din categoria de Jucării de pe eMAG.ro

Câștigătorii vor fi anuntați pe data de 31 mai.

Detalii în pagina concursului

Iar dacă nu apuci un premiu, poţi oricînd da o raită prin secţiunea de jucării de la Emag, unde bicicletele sunt la mare cinste.

Notă: Bicla.ro nu este organizator al acestui concurs.

10 replies on “CONCURS O bicicletă pentru copilul tău”

Haideti cu premiile la concursul cu 12 premii. A trecut deja o luna, nu se poate asa !

Haide, dar nu striga aici, ci pe site-ul concursului. Bicla.ro nu e organizator, ci doar un site atent la ce se intimpla.

Corect, dar si siteul acesta a promovat concursul, asa ca niscaiva intrebari ar putea sa isi puna si el, nu?

Da, prost e site-ul care a promovat, nu organizatorul. Sau acolo n-ai curaj să întrebi? Hm, ia mai bine nu mai promovează site-ul ăsta nimic, ce zici?

Castigatorii vor fi anuntati dupa deliberarile juriului, care din pacate dureaza destul de mult, datorita volumului mare de povestiri. Asteptam si noi, ca si voi, notele lor.

Sa fim seriosi, sunt 70 de povestiri si unele sunt publicate deja de doua luni, asa ca nu era o problema sa li se dea note in timpul asta.

Nu există asemenea scuză. Te angajezi să faci ceva? Atunci du treaba la capăt şi fă-o profesionist, altfel lasă locul altuia pe piaţă.

Nu e singurul organizator care se face că plouă. Sancţiunea e simplă: elimini magazinul respectiv de pe lista de intenţii.

De asta am scris si aici, pentru ca aici sunt iubitori ai ciclismului, care poate au participat la concurs. Sa nu uite respectivii de concurs si sa le ceara alora sa acorde premiile pentru care fiecare a muncit! Eu voi face sesizare la ziarele centrale daca nu apar castigatorii pana marti!

Sunteti in juriu, ati jurizat ceva? Sau e teapa si ii invit pe toti bloggerii sa le dea alora de la veloteca peste bot!

Comments are closed.