Aflăm de la Emag:

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o fotografie cu logo-ul eMAG desenat de copilul tău, așa cum îl vede el. Ca sa il ajuti, ii poti spune ca este format din cele patru litere albastre ale cuvantului eMAG si peste ele poate pune orice obiect rosu despre care crede ca poate reprezenta bucurie pentru cineva. Desenul trebuie să fie realizat de mână în creion, acuarelă, ulei, creta pe asfalt sau… orice altă modalitate de desen tradițională, și nu digitală.

Ne poți trimite fotografiile alaturi de numele si varsta copilului pe email la adresa concurs.1iunie@emag.ro până la data de 30 mai 2011. Prin participarea la acest concurs vă exprimați acordul pentru ca materialele trimise de dumneavoastră să fie făcute publice în cadrul site-ului eMAG.ro.

Premiile concursului sunt:

Locul 1. Jucării în valoare de 3.000 lei – de exemplu un Lego Mindstorms, o căsuță de joacă sau o bicicletă, orice preferă copilul tău din oferta de jucării de pe eMAG.ro.

Locurile 2, 3 si 4Câte un Card Cadou de 100 lei discount pentru orice produs din categoria de Jucării de pe eMAG.ro

Câștigătorii vor fi anuntați pe data de 31 mai.

Detalii în pagina concursului

Iar dacă nu apuci un premiu, poţi oricînd da o raită prin secţiunea de jucării de la Emag, unde bicicletele sunt la mare cinste.

Notă: Bicla.ro nu este organizator al acestui concurs.