Categories
Bicle

Minibicicleta pentru portbagajul minimaşinii

Culmea confortului ciclist: pui bicicleta pliată în portbagajul maşinii, conduci automobilul pînă într-un loc liniştit sau “special amenajat” şi dai la pedale. O nouă găselniţă de la un producător de maşini.

Tocmai ce vă anunţam că Mercedes-Benz e pe cai mari… pardon, pe biciclete. Ca să-şi mai spele din păcatul de a produce automobile poluante, producătorii de maşini se luptă şi pe piaţa bicicletelor. Următorul pe listă: Mini.

Mini Folding Bike este o bicicletuţă care încape în portbagajul micuţei maşini de oraş. Special creată pentru a fi folosită în mediul urban, este uşor de pliat în cîteva secunde. Bicicleta poate fi cărată gratuit în mijloacele de transport în comun.

Are greutatea de 11 kg şi este dotată cu 8 viteze şi roţi de 20 inch. Costă numai 500 de euro.

Sursa, foto: La Tribune

5 replies on “Minibicicleta pentru portbagajul minimaşinii”

Nenea, poate inveti si tu sa citesti. MINI, nu Mercedes!!! Mini e sub patronat BMW, nu are nici cea mai muca legatura cu Mercedes Benz!!!

Tata, muca legătură e în link-ul spre articolul despre noua serie de biciclete scoase de Mercedes.

Mercedes nu fabrica biciclete. Nici Mini, nici Rover, nici Porsche. Toti le comanda inscriptionate cu marca lor si le vand mai departe la preturi exorbitante. Mai documenteaza-te!
Singurul producator de autoturisme care fabrica biciclete este Peugeot.

Evident, că nici Trekk nu le face, nici Cube. Micuţii chinezi le fac, dar pe toate scrie marca respectivă.

Hai că mă duc să mă documentez, sfinţia voastră.

Dai peste tot despre genul asta de indivizi a caror statisfactie este de a gasi greseli in ceea ce zice sau ce face altcineva, lasand imformatia deoparte, important este sa arate cat de nestiutor e cineva fata de el, strigand de fapt: “exist si eu pe aici, bagati- ma in seama” !

Comments are closed.