Categories
Concursuri

Tombolă cu zeci de premii la Maratonul Medieval Mediaş

La Maratonul Medieval Mediaş (11 iunie), participanţii pot cîştiga la tombolă o bicicletă Focus Raven Rookie de 26 inch, dar şi bidoane Focus, pompe BBB de podea, căşti BBB, huse de roţi BBB, anvelope etc.

La Maratonul Medieval Mediaş (11 iunie), participanţii pot cîştiga la tombolă o bicicletă Focus Raven Rookie de 26 inch, dar şi bidoane Focus, pompe BBB de podea, căşti BBB, huse de roţi BBB, anvelope Continental, frîne Magura, tricouri şi mănuşi de ciclism.A şaptea ediţie a maratonului de MTB va avea loc în 11 iunie 2011, la Mediaş. Premiile la tombolă au valoarea de 6.000 de lei.

Astăzi este ultima zi de înscriere şi de plată a taxei. Detalii pe site-ul oficial.

2 replies on “Tombolă cu zeci de premii la Maratonul Medieval Mediaş”

Off-topic: Stiu ca militati pentru mersul pe bicicleta in Bucuresti: Tocmai am vazut primele filmutetze cu Podul Basarab si, surpriza, nicio pista pentru biciclisti. O sa fie la fel ca pe podul Grant unde trec si te claxoneaza idiotii de la cativa cm de tine si care iti taie calea atunci cand ies de pe pod!

În Bucureşti, nu există piste pentru biciclişti, ci doar benzi de ghidaj. Se poate merge pe sub podurile Grant şi Basarab. Ei pot claxona cît vor, important e să nu le răspunzi şi să fii atent. Bicicleta este un vehicul egal cu automobilul, conform codului rutier.

Comments are closed.