Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

VIDEO Skirtbike, un flux de fete pe biciclete

Posted on 30 May 2011 de

În articolul anterior am integrat o galerie foto şi link-uri spre alte galerii foto din online-ul românesc. Iată acum un clip rezumativ şi, sper, încîntător.

Observaţi totuşi eleganţa fetelor care pedalează, atenţia pe care o acordă drumului, modul în care ştiu să meargă pe bicicletă fără să-şi agaţe rochiile.

Jos pălăria pentru băiatul care a tot alergat pe lîngă domnişoara pe bicicletă, sprijinind-o cînd părea că-şi pierde echilibrul. Păcat că băieţii n-au stat totuşi în spate, aşa cum au recomandat organizatoarele. În afară de fotografi, n-ar fi avut rost băieţii infiltraţi prin grupul fetelor din partea din faţă a alaiului.

Ne vedem la Skirtbike 2012!

La ce ajută plimbările cu bicicleta în grup?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

Categorized Video

Tag-uri:

5 Responses to “VIDEO Skirtbike, un flux de fete pe biciclete”

  1. soze says:

    Eu abia acum am auzit ca baietii ar fi trebuit sa stea in spate…am auzit-o pe Oana vorbind la portavoce, dar nu se intelegea foarte bine ce spunea. Nu cred ca a fost rea vointa din partea nimanui.


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] SkirtBike – filmul – Bicla.ro […]

  2. […] de pe bicla.ro e reprezentativ pentru o imagine de ansamblu a […]

  3. […] de care  nu ne-am fi coordonat atât de bine. Am avut un partener media de excepție – Bicla.ro, care a avut ideea de a realiza o școala de biciclit ad-hoc, din care au absolvit cu brio 14 […]

  4. […] VIDEO Skirtbike, un flux de fete pe biciclete – 2011 […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro