6 Responses

 1. andrei
  andrei at |

  vorbim de 1000 de biciclisti/zi la un oras de peste 2 milioane??? e o gluma proasta,e practic nimic…
  iar daca afara sunt nori sau bate vantul, nu mai sunt nici aia. trezirea, nu intereseaza aproape pe nimeni mersul cu bicicleta in bucuresti, ne amagim singuri !
  iar pana la o eventuala comparatie cu o capitala europeana, sunt ani lumina.

 2. ionel
  ionel at |

  Incerc sa fiu obiectiv, este real, numarul biciclistilor a crescut poate exponential, acestia circula in marea majoritate in orase, foarte multi circula pe trotuare sau prin parcuri. Dar nu asta este problema. Numarul biciclistilor care ies la ture ceva mai lungi, in afara oraselor -zic eu- dupa sute de ture personale in zeci de ani, a ramas practic constant, foarte rar intalnesti ciclisti amatori pe trasee, poate o exceptie pe DN1 sunt ceva mai multi ca in ultimii 15-20 de ani iau ca referinta Bucurestiul). Pe celelalte sosele, desi bine asfaltate rar intalnesti vreun amator ! Vinovate sunt si ONG-urile din domeniu, care mentin si incurajeaza mersul pe bicicleta la un nivel de incepatori, nu-i incurajeaza pe biciclisti sa “coboare” in strada sau sa iasa pe sosele ca sa faca efort real !

 3. nonamee
  nonamee at |

  din pacate si sincer imi pare rau ca zic asta, dar e adevarat, multi si-au cumparat bicicleta si merg cu ea doar la astfel de intalniri iar in viata de zi cu zi nu ies nici macar o data. pentru foarte multi conteaza mai mult imaginea in sine (de sine:D) decat faptul ca merge pe acea bicicleta. cred ca mai avem inca mult pana sa spunem ca la noi multi merg pe bicicleta pentru ca e un mijloc rapid de deplasare. acest lucru se vede foarte mult mai ales la felul in care multi reactioneaza in trafic atunci cand merg pe strada.
  scuzati virgulele si greselile

Comments are closed.