4 Responses

 1. gabriel solomon
  gabriel solomon at |

  Din experienta proprie se pot face tipuri noi de polite la un asigurator. Trebuie insa sa fie un numar semnificativ de oameni care sa o ceara. In plus ajuta sa ai si un broker de asigurari care sa streseze asiguratorul.
  Ex personal e ca acum sunt disponibile asigurari pentru participari la evenimente sportive.

 2. ionel
  ionel at |

  Mai pe scurt, o alta operatiune mascata pentru demararea unei campanii pentru obligativitatea asigurarii biciclistilor/bicicletelor. Explozia miscarii “biciclistice” din ultima vreme este “mana cereasca” pentru asiguratori, un nou domeniu de exploatat !
  Asa s-a inceput si cu asa-zisele piste pentru biciclisti, niste “facaturi” fera aplicatie practica, din care unii au avut de castigat.
  Eu n-am niciun chef sa ma asigur ca biciclist si nici bicicleta ! Astazi sunt simple idei “binevoitoare” si peste un timp vor deveni obligatorii !

 3. Felix Pirvan
  Felix Pirvan at |

  Dar o asigurare de raspundere civila se poate face? Sa zicem ca merg pe strada cu bicla si ating o masina. Prefer sa fiu asigurat decat sa trebuiasca sa platesc pagubitului o suma care poate fi importanta. Mai ales ca regulile de circulatie pentru biciclisti sunt extrem de restrictive si majoritatea biciclistilor nu le respecta (ma includ si pe mine), deci in cazul unei coliziuni pot fi gasiti usor vinovati.

Comments are closed.