Categories
De toate

La Galaţi, biciclete gratuite pentru plimbări pe faleză

Viceprimarul Galaţiului pune la dispoziţia cetăţenilor zece biciclete, pentru a se plimba gratuit 60 de minute pe Faleza Inferioară.

Aflăm din ediţia locală a site-ului Adevărul:

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, 10 biciclete tuturor celor care doresc să se plimbe pe Faleza Inferioară.

„Sunt medic şi ştiu perfect cât de important este exerciţiul fizic pentru oameni.  Fiecare bicicletă poate fi folosită, fără nici un ban, timp de o oră, după care trebuie returnată. Bicicletele le-am cumpărat cu 5500 lei, din banii de la cabinet”, a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Spaţiul destinat plimbării este exclusiv pe Faleza Inferioară a Dunării, între parcările destinate bicicletelor, situate în apropierea celor două bariere care limitează traficul auto în zonă. Le pot folosi atât persoanele majore, cât şi minorii însoţiţi de cel puţin unul dintre părinţi, care trebuie să-şi dea acordul.

E şi o parte foarte amuzantă în articol:

Cei care doresc, le vor putea folosi doar dacă declară pe proprie răspundere că sunt clinic sănătoşi şi nu suferă de nicio afecţiune care să le pericliteze starea de sănătate în timpul folosirii bicicletei închiriate.

Deci, fără bolnavi pe biciclete, s-a înţeles? Iar virgula inutilă e de la ei.