Categories
Fun

Un biciclist s-a lovit de un urs. Ursul a fugit.

Sfat pentru biciclişti: atenţie la urşi, mai ales cînd pedalaţi cu viteză mare! Fiţi pregătiţi să fugiţi după impactul cu ursul, dacă nu cumva face el acest lucru primul.

La şcolile de jurnalism, eşti învăţat că nu este o ştire faptul că un om a fost muşcat de un cîine, dar ar fi interesant dacă un om ar muşca un cîine. Dar cum calificăm situaţia în care un urs loveşte un biciclist pe autostradă?

John Hearn mergea cu vreo 30 km/h cu bicicleta, aşa cum face de mai multe ori pe săptămînă, pentru a se deplasa la serviciu. Drumul i-a fost întrerupt de… un urs, care a sărit din pădure pe şosea şi l-a lovit pe biciclist din plin. Martorii au spus că au văzut ursul în aer, apoi vesta biciclistului plutind de asemenea.

John consideră că ursul avea în jur de 120 kg. Biciclistul era pregătit să fugă după lovitură, dar ursul o luase deja la sănătoasa printre copaci.

Roata din spate şi cadrul bicicletei au fost afectate serios, dar biciclistul a scăpat cu viaţă.

Sursa: News Herald

One reply on “Un biciclist s-a lovit de un urs. Ursul a fugit.”

Sambata 16 iulie a.c. coboram in grup de la Predeal spre Bucuresti, la Azuga, am vazut un ursulet maricel chiar la marginea soselei ! Sincer mi-a fost putin teama sa nu se comporte ca un caine, adica sa ne alerge putin !

Comments are closed.