Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

VIDEO Cum să devii un bărbat superb ecologist

Posted on 03 July 2011 de

Defilarea fotomodelilor în costum pe bicicletă, cu ocazia lansării centrului Cicloteque din Parcul Drumul Taberei, m-a făcut să mă simt prost. Eu credeam că fac un lucru bun pentru mine şi pentru mediu dacă merg aproape zilnic cu bicicleta. Provindu-i pe acei băieţi, fotomodeli şi vedete, am aflat că nu este aşa, dacă nu sunt îmbrăcat în costum.

Prima întrebare ar fi: pe ce bani să-mi iau costum? A doua: unde să merg îmbrăcat aşa?

Emisiunea lui Lucian Mîndruţă din acea seară, la care au fost invitaţi Dragoş Bucurenci şi Adina Buzatu, a fost revelatoare. De acolo am aflat că te îmbraci astfel dacă lucrezi într-un loc unde eşti plătit foarte bine şi unde ţi se cere o anumită prestanţă. Facultatea nu îndeplineşte aceste condiţii, deci pentru moment e bine şi în pantaloni H&M şi tricou cu Bicla.ro.

Tot de acolo am aflat:

 • Pot purta şosete cînd pedalez numai dacă sunt scurte sau lungi. Nu e bine să fie medii, adică să se vadă şi o parte din şosetă şi o parte din mărar. Albe sigur nu, colorate da, dar asortate la costum.
 • Ca să evit transpiraţia, mă îmbrac cu materiale naturale. Vara, stofă fină de lînă. Nu e bine să-ţi dai cu parfum înainte, mai ales dacă n-ai făcut duş.
 • Bicicleta să aibă o culoare constrastantă cu ţinuta mea. Bicicleta neagră dă o impresie de sumbru.
 • Snobism este atunci cînd te îmbraci pe bicicletă inadecvat pentru situaţie sau destinaţie.
 • Mersul pe bicicletă e cea mai bună cale de a da jos burta.

E clar, sunt deprimat. Am multe de făcut: să dau jos burta, să-mi iau costum, bicicletă de altă culoare, şosete nici prea-prea nici foarte-foarte, să fac duş mereu, să zîmbesc constant, să mă ţin ţanţoş. Of, cîte responsabilităţi are un viitor bărbat superb ecologist!

Explicaţie foto: Eu, după ce respect sfaturile din emisiunea lui Mîndruţă. (Sursa: Mai Mult Verde Facebook)


Categorized Eco!, Multimedia

Tag-uri: ,

7 Responses to “VIDEO Cum să devii un bărbat superb ecologist”

 1. Marin Adrian says:

  Au punctat foarte bine, Hari! Ai observat ca de 8 ani de cand am revenit pe bicicleta, am dat burta jos si asta mergand zilnic pe ea la serviciu, inclusiv iarna… :D
  Ar trabui sa le spuna cineva ca bicicleta nu ajuta la slabit, ci regimul alimentar care insoteste mersul pe bicicleta…

  • George Hari Popescu says:

   Eu am observat că mănînc mai mult decît înainte. Dar în locul burţii nu-mi creşte un costum. Of…

 2. soze says:

  stiu cainele de pe Icoanei de care vorbeste Dragos. Ma latra de fiecare data cand trec pe acolo (cam de 3 ori pe saptamana). O data m-a muscat; o data l-am ars cu prastia. 1-1. ps. el a inceput :)

 3. Rider says:

  ce penibil erau fotomodelii (f. gay, ca de obicei). biciclete naspa, habar n-aveau sa mearga nici macar pe amaratele alea de biciclete pt femei. sper sa nu ajunga barbatii din RO asa …

 4. Traian says:

  Nu au fost recomandate si niste palarii anume?


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro