Categories
Eco! Multimedia

VIDEO Cum să devii un bărbat superb ecologist

La lansarea centrului Cicloteque din Parcul Drumul Taberei, am aflat că poţi merge pe bicicletă îmbrăcat în costum. Din emisiunea lui Mîndruţă, am aflat cum pot deveni superb.

Defilarea fotomodelilor în costum pe bicicletă, cu ocazia lansării centrului Cicloteque din Parcul Drumul Taberei, m-a făcut să mă simt prost. Eu credeam că fac un lucru bun pentru mine şi pentru mediu dacă merg aproape zilnic cu bicicleta. Provindu-i pe acei băieţi, fotomodeli şi vedete, am aflat că nu este aşa, dacă nu sunt îmbrăcat în costum.

Prima întrebare ar fi: pe ce bani să-mi iau costum? A doua: unde să merg îmbrăcat aşa?

Emisiunea lui Lucian Mîndruţă din acea seară, la care au fost invitaţi Dragoş Bucurenci şi Adina Buzatu, a fost revelatoare. De acolo am aflat că te îmbraci astfel dacă lucrezi într-un loc unde eşti plătit foarte bine şi unde ţi se cere o anumită prestanţă. Facultatea nu îndeplineşte aceste condiţii, deci pentru moment e bine şi în pantaloni H&M şi tricou cu Bicla.ro.

Tot de acolo am aflat:

  • Pot purta şosete cînd pedalez numai dacă sunt scurte sau lungi. Nu e bine să fie medii, adică să se vadă şi o parte din şosetă şi o parte din mărar. Albe sigur nu, colorate da, dar asortate la costum.
  • Ca să evit transpiraţia, mă îmbrac cu materiale naturale. Vara, stofă fină de lînă. Nu e bine să-ţi dai cu parfum înainte, mai ales dacă n-ai făcut duş.
  • Bicicleta să aibă o culoare constrastantă cu ţinuta mea. Bicicleta neagră dă o impresie de sumbru.
  • Snobism este atunci cînd te îmbraci pe bicicletă inadecvat pentru situaţie sau destinaţie.
  • Mersul pe bicicletă e cea mai bună cale de a da jos burta.

E clar, sunt deprimat. Am multe de făcut: să dau jos burta, să-mi iau costum, bicicletă de altă culoare, şosete nici prea-prea nici foarte-foarte, să fac duş mereu, să zîmbesc constant, să mă ţin ţanţoş. Of, cîte responsabilităţi are un viitor bărbat superb ecologist!

Explicaţie foto: Eu, după ce respect sfaturile din emisiunea lui Mîndruţă. (Sursa: Mai Mult Verde Facebook)

7 replies on “VIDEO Cum să devii un bărbat superb ecologist”

Au punctat foarte bine, Hari! Ai observat ca de 8 ani de cand am revenit pe bicicleta, am dat burta jos si asta mergand zilnic pe ea la serviciu, inclusiv iarna… :D
Ar trabui sa le spuna cineva ca bicicleta nu ajuta la slabit, ci regimul alimentar care insoteste mersul pe bicicleta…

Eu am observat că mănînc mai mult decît înainte. Dar în locul burţii nu-mi creşte un costum. Of…

stiu cainele de pe Icoanei de care vorbeste Dragos. Ma latra de fiecare data cand trec pe acolo (cam de 3 ori pe saptamana). O data m-a muscat; o data l-am ars cu prastia. 1-1. ps. el a inceput :)

ce penibil erau fotomodelii (f. gay, ca de obicei). biciclete naspa, habar n-aveau sa mearga nici macar pe amaratele alea de biciclete pt femei. sper sa nu ajunga barbatii din RO asa …

Măi, măi, pe toate le-ai dedus din imagini, ca un om mare…

N-am auzit. Oricum, vezi link-ul spre locul unde e emisiunea integrală.

Comments are closed.