Categories
Plimbări

Burta jos 4! Hai să dăm pedală pe 24 septembrie!

Ne bucurăm să vedem că Alina Gorghiu a continuat acest proiect și ne scoate la plimbare și în 2011. Din Izvor la Mogoşoaia, cu spor şi voie bună!

24 septembrie, ora 9, Parcul Izvor. Se strigă adunarea pentru cea de a IV-a ediție Burta Jos.

Ne bucurăm să vedem că Alina Gorghiu a continuat acest proiect și ne scoate la plimbare și în 2011. Pentru cei care nu știu traseul (deja clasic): Izvor – Hașdeu – Gara de Nord – Bucureștii Noi – Șos. București-Târgoviște – Mogoșoaia. Ne oprim la Mogoșoaia să stăm de vorbă, să schimbăm impresii, să punem țara la cale cu noi proiecte.

Plimbarea este una lejeră, grad minim de dificultate. Traseul e frumos, cu atât mai frumos cu cât iese din București. Copilașii sunt bineveniți.

Iată cum a fost anul trecut:

Anul ăsta va fi şi mai vesel, nu-i aşa?

8 replies on “Burta jos 4! Hai să dăm pedală pe 24 septembrie!”

recomand sa faceti si o pagina de fb ca sa pot trimite invitatie la eventiment la tot grupul de biciclisti interesati… asa se raspandeste vestea mai repede…

Superba initiativa. Nu stiam de editiile trecute insa ma bucur ca cineva chiar face ceva de genul acesta! Bravo! Nu o sa lipsesc de la aceasta editie!

Buna ziua
Doresc sa incep mesajul meu prin a multumi in primul rand organizatorilor, Brigazii de Politie Rutiera, Inspectoratului General de Jandarmi, Primariei Municipiului Bucuresti, Primariei Mogosoaia (ca ne-a gazduit in Parcul Mogosoaia), Politiei Locale Mogosoaia si nu in ultimul rand soferilor care astazi s-au intalnit cu coloana noastra de biciclisti si care au avut rabdare si nu au inceput sa ne claxoneze si sa ne injure (au fost si cazuri izolate de primate aflate la volan, ba chiar am fost aclamati de anumiti soferi care ne aplaudau. Acum sa incep si cu participantii la mars care nu au putut marea majoritate sa inteleaga ceea ce le-au spus organzatorii si politistii rutierii cu privire la deplasarea cu bicicleta pe drumurile publice. S-au luat la intrecere, nu au respectat cele 3 siruri prin care trebuiau sa formeze coloana (la indicatiile agentilor de politie rutiera. Sub podul Constanta s-au ingramadit in asa hal incat s-au facut gramada pe jos (ranindu-se cativa dintre ei, norocul lor ca aveam escorta politiei ca alfel se mai trezeau si cu vreun tir peste ei. Per ansamblu eu am fost mai mult decat multumit de organizare si pe viitor o sa mai particip la editiile Burta jos. Pacat ca cei care nu stiu sa mearga cu bicileta sau cei care deobicei merg pe trotuar de frica taficului vin la astfel de evenimente, isi inchiriaza biciclete si invata sa mearga acolo, ceea ce inseamna un real pericol pentru ceilalti (am avut astazi cateva exemple de domnisoare si domnisori care mergeau cand pe stanga cand pe dreapta, fiindu-le frica de ceilalti biciclisti din jurul lor).

Comments are closed.