Cam o sută de biciclişti… O plimbare nocturnă pe străzile frumoasei Capitale… Opriri regulamentare la semafor… Sfaturi de la un poliţist simpatic… Oare a fost Ciclopromenada nocturnă 8 sau mi s-a părut?

Nu mai fac diferenţa dintre vis şi realitate. Acum cîteva zile, visasem Ciclopromenada nocturnă 8, pe un traseu visat de Bogdan Antohe. Aseară parcă ea s-a şi întîmplat.

A fost un vis frumos: se făcea că mă revedeam cu vechi prieteni, se făcea că lumea zîmbea înainte de start, în Parcul Izvor. Se făcea că Nku Cercel şi Vasile Leuştean mă ajutau să respectăm traseul şi eu le mulţumeam pentru asta. Un lung salut velobellei Oana (mă bucur că ai revenit)!

Eram îmbrăcat în hanoracul verde cu Bicla.ro (de vînzare la Tu.ro) şi purtam şapca de la Turific.

În visul meu, pedalam în timp ce mă salutam cu vechi participanţi la ciclopromenadele noastre, mă bucuram că oamenii vorbesc în timp ce se plimbă lin pe străzile oraşului la ceas de seară.

În acelaşi vis, un poliţist ne oprea pe la intersecţia Barbu Văcărescu – Ştefan cel Mare, ca să ne spună cît de mult ţine la integritatea noastră. La schimb, l-am sfătuit să aibă grijă şi de integritatea motocicliştilor care fac „liniuţe” ilegale, cu plecare din Piaţa Victoriei.

Visul se încheia frumos: dădeam vreo trei ture rondului de la statuile din Parcul Izvor, ne strîngeam mîinile, ne promiteam să ne mai vedem, ne strecuram lin spre case.

Ce ţi-e cu visele astea… uneori visezi împreună cu alţii care simt ca tine.

[poll id=”4″]