Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Un an din viața unei biciclete

Posted on 20 January 2012 de

Experimentul a fost realizat de Red Peak, pentru Hudson Urban Bicycles. În 1 ianuarie 2011, au legat o bicicletă complet echipată, frumoasă și cu accesorii, de un rastel public din New York, în cartierul Soho.

Apoi au fotografiat-o în fiecare zi, din același unghi. Rezultatul a fost un clip de aproape un minut și un calendar cu o poză pentru fiecare zi.

Este interesant că bicicleta este neatinsă timp de 230 de zile. Primul accesoriu furat a fost bidonul de apă. A urmat coșul. Iar după el, bicicleta, componentă cu componentă. Furtul complet a durat cam 40 de zile. A fost luat inclusiv antifurtul din criptonită.

Concluzia ar putea fi că o bicicletă legată de rastel poate rezista nefurată dacă are accesorii și arată bine. Hoțul n-ar îndrăzni să umble la ea, gîndindu-se că proprietarul se poate întoarce dintr-un moment în altul. Voi ce credeți despre această teorie?


Categorized Multimedia

Tag-uri:

5 Responses to “Un an din viața unei biciclete”

  1. meserias says:

    Bicicleta nu se lasa, baiatul de la care am cumparat bicla actuala mi-a prezentat un anti-furt special, i-am raspuns “de ce sa il cumpar? cand eu nu voi lasa niciodata bicla nesupravegrata sau legata atata timp cat traiesc” As arunca banii pentru ca eu nu leg bicla si plec NEVER 10000000% SIGURRRRRR !


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro