Categories
De toate

Autostradă pentru bicicliști între Malmo și Lund

De curînd v-am informat despre investițiile preconizate în Tel-Aviv. O altă știre tulburătoare vine din Suedia, unde se plănuiește construirea unei autostrăzi velo, cu două benzi pe sens.

De curînd v-am informat despre investițiile preconizate în Tel-Aviv. O altă știre tulburătoare vine din Suedia, unde se plănuiește construirea unei autostrăzi velo, cu două benzi pe sens. De ce tulburătoare? Pentru că lumea se mișcă pentru a favoriza transportul alternativ. E adevărat, numai în anumite zone se mișcă.

Autostrada dintre Malmö și Lund va costa cam 7,1 milioane de dolari. Va avea patru benzi, nu vor exista intersecții, dar vor fi exit-uri și stații speciale de service și odihnă. Malmö va contribui cu aproximativ 4,1 milioane de dolari. Construirea autostrăzii va dura circa 8 ani.

Sursa: Tree Hugger

Foto: Trafikverket

2 replies on “Autostradă pentru bicicliști între Malmo și Lund”

Alegeti-ma presedinte bicydictator si promit ca voi construi piste pentru biciclete pe marginile tuturor autostrazilor din Romanica, moteluri/magazine/restaurante pt. biciclisti cu 50% reducere, voi avea”grija” de cainii vagabonzi sa nu mai atace biciclistii, 33%educere la cumpararea de biciclete noi!

Slăbuță oferta, avînd în vedere că nu există autostrăzi în Ro.

Comments are closed.