9 Responses

 1. kerucov
  kerucov at |

  Costa :) Transportul bicicletelor nedemontabile in vagoanele speciale pentru biciclete nu mai este gratuit.
  http://mtb-tours.kerucov.ro/articol_traseu_mtb.php?artcod=362

 2. Alex
  Alex at |

  Simbolurile respective erau afisate si pana acum. Iar conditiile de transport erau aceleasi: vagoane speciale sau cu spatiu interior suficient de mare. Singura modificare pare sa fie, intr-adevar, obligativitatea biletului pentru vagoanele speciale, ceea ce mi se pare oricum de bun simt. O schimbare cu adevarat importanta ar fi ca pe fiecare magistrala sa fie macar 1-2 perechi de trenuri cu vagoane speciale.

 3. Cristi C.
  Cristi C. at |

  Simbolul exista de la lansarea serviciului (stiu asta pentru ca foarte multe trenuri de Sibiu au aceste vagoane atasate si pentru ca circul cu ele) asa ca nu mai usor cu rautatile.

  Daca vrei sa fii rautacios, spune ca daca iti cumperi online bilet nu poti sa alegi vagonul pentru biciclete (pentru ca nu stii unde este) si nici nu poti plati taxa pentru bicicleta).

 4. gadjodillo
  gadjodillo at |

  Eu inca astept un raspuns la sesizarea mea privind prizele din trenuri. De ce nu putem sti inainte de a ne lua bilet la un anume tren daca are sau nu prize si in ce vagoane?

 5. Felix Pirvan
  Felix Pirvan at |

  Pe cand nu se platea taxa la vagoanele speciale, inainte sa cumpar biletul online dadeam telefon la info CFR si intrebam care este vagonul. Asa mai scapam si de surprize (uneori vagonul special nu exista).

 6. Leonard Barbu
  Leonard Barbu at |

  eu i-am intrebat ceva asemanator acum 2 saptamani si mi-au raspuns ca compunerea poate diferi in functie de zile , astfel incat se pot schimba vagoanele, si ce scrie pe site s-ar putea sa nu corespunda cu realitatea. (ca intrebase cineva cu prizele )

Comments are closed.