Categories
Concursuri

CONCURS: La Veneția, cu gondola și bicicleta

Cu bicicleta la Veneția? De ce nu? Ar ieși niște poze interesante și ai vedea altfel un oraș unde se circulă cu barca de cele mai multe ori. F64 are un concurs la care poți cîștiga un weekend romantic venețian.

F64 organizează un concurs avînd ca premiu un weekend romantic la Veneția și alte 10 cadouri. Cînd aud Veneția, mă gîndesc la o parabolă auzită la o conferință despre promovarea bicicletei:

Cică la Veneția, nefiind multe mașini, zgomotul în oraș este mult mai mic decît în alte zone urbane din lume. Sunt destui copii care merg cu bicicleta la școală și nu sunt mereu atenți. S-a întîmplat de multe ori ca unii să cadă în apă deoarece au căzut de pe bicicletă. Nici unul nu s-a înecat însă, pentru că au strigat și țipetele s-au auzit ușor. Au fost salvați fără probleme.

E ciudat să vorbești despre pedalare la Veneția, pentru că este interzisă în centru, dar e permisă în restul municipalității și pe majoritatea insulițelor.

Sigur că trebuie să te dai cu gondola dacă ajungi acolo, dar ar fi interesant și original să folosești și bicicleta acolo unde se poate. Este clar că vor ieși niște poze pe care nu le găsești oriunde online.

Dacă vrei să experimentezi pe propria piele experiența venețiană, participă la concursul organizat de F64. Pînă în 14 februarie, cumpără un aparat Canon de la ei și intri automat în tombola care va avea loc în 20 februarie. Poți cîștiga un weekend plătit la Veneția pentru două persoane.

Citește detaliile de pe site-ul lor, alege-ți aparatul, pune-l în coș și comandă-l. Oferta este valabilă și dacă vei cumpăra aparatul direct din magazin.

Foto deschidere: Bonavoglia