De dimineața pînă seara, atelierul Chichiridiche este dedicat Mărțișorului. De cîteva zile, Andreea Velobello și Simcute muncesc de zor ca să vă ofere mărțișoare de profil. Mici obiecte colorate, rotunde, cu șnur sau ac de siguranță, gata să fie comandate și oferite de 1 Martie.

Mărțișoarele sunt realizate din pastă modelatoare și pictate în culori acrilice lăcuite. Diametrul lor este de aproximativ 3 cm și toate sunt prinse cu zale și cu șnur. Prețul este de 6 lei/bucată. Le puteți admira la Simcute.ro. Se pot comanda printr-un comentariu acolo sau trimițînd un email la comanda@simcute.ro.

Oferta cuprinde o mulțime de alte modele, așa cum puteți vedea la Chichiridiche. Pe acestea le puteți comanda trimițînd un mesaj la chichiridiche@yahoo.com.

De obicei, mărțișoarele produse de cele două fete se vînd destul de repede, deci e bine să vă grăbiți. Pe de altă parte, Andreea și Simcute pot crea și produse la comandă, dar iarăși trebuie să le contactați din timp, pentru că sunt foarte ocupate în perioada asta.

Mai găsiți poze și pe Facebook, în paginile Chichiridiche Handmade și Simcute.

Cum ar fi o primăvară cu fete pe biciclete, purtînd în piept mărțișoare cu biciclete? Numai de băieți depinde să picteze acest tablou vivant în oraș.