Categories
De toate

Tandem spre Londra alături de un nevăzător

Ați mai auzit despre Florin Georgescu, nevăzătorul îndrăgostit de bicicletă. Acum, Florin vrea să ajungă la Londra, pentru a-i susţine astfel pe sportivii români care vor participa la Jocurile Olimpice.

Ați mai auzit despre Florin Georgescu, nevăzătorul îndrăgostit de bicicletă. Acum, Florin vrea să ajungă la Londra, pentru a-i susţine astfel pe sportivii români care vor participa la Jocurile Olimpice. El încearcă să arate lumii întregi că fiecare dintre noi poate participa la propria Olimpiadă.

Florin Georgescu nu este la prima încercare de acest gen, el a realizat până acum mai multe recorduri, depăşind astfel cel mai mare obstacol personal pe care îl are de înfruntat ca nevăzător. Drumul până la Londra va fi parcurs pe bicicletă în tandem, alături de prietenul său, Alexandru Răcănel, iar imagini de pe traseu vor fi transmise în ţară periodic.

Cei doi au plecat din Arad duminică, 15 iulie, şi îşi doresc să ajungă la Londra în prima săptămână de desfăşurare a Jocurilor Olimpice. Filmuleţele şi imaginile din timpul călătoriei vor fi disponibile pe contul de Youtube al Romtelecom-ului şi pe site-ul www.vezidincolodelimite.ro, unde găsiţi şi întreaga poveste a lui Florin.

Alătură-te lui Florin, urmăreşte-l pe parcursul propriei sale Olimpiade şi transmite-i mesajele tale de susţinere pe site şi pe pagina Facebook facebook.com/vezidincolodelimite. Poți înregistra un mesaj audio pe site, Florin va fi bucuros să-ți audă vocea.