Din 17 mai, revista tiparită CicloTour te va ține la curent cu tot ce înseamnă cicloturism. Este o publicație accesibilă, din care vei afla despre traseele de cicloturism, biciclete specifice și oameni care au ca pasiune mersul pe bicicletă.

În fiecare lună, în CicloTour vei regăsi interviuri cu persoane importante din domeniu, dar și povești de suflet, cu pasionați de bicicletă. În primul număr, Emanuel Terzian (Manolo), vocea de la Turul Italiei, a acordat un amplu interviu. Fost fan Lance Armstrong, comentatorul sportiv consideră că ciclistul american a fost cel mai bun dintre „drogații” erei lui.

Tot din acest număr aflam povestea unuia dintre cei mai buni sportivi de la concursurile de amatori de profil din țară. Grecul Iorgo, fost ciclist de performanță în tinerețe, a reluat sportul după mai bine de 20 de ani de pauză.

O vedetă va fi pe copertă de acum încolo și CicloTour a ales-o pe Adelina Pestrițu pentru primul număr.

Alte subiecte din primul număr:

  • Transfăgărășan versus Transalpina

  • Trasee: Corbii de Piatră, Istrița și Ciolanu, Culmea Tătaru, Viscri

  • Chic on bike: 5 ținute, 5 ocazii

  • Recomandări cazări bike-friendly

Redactia nu este încă într-o formulă finală, dar probabil că la numărul 2 echipa va fi una omogenă. În fiecare număr vor exista articole și fotografii realizare de colaboratori, oameni care vor relata trasee sau experiențe proprii. Redactorul-șef al publicației este Mircea Olaru.

Publicația va putea fi găsită începand cu 17 mai în magazinele de presa Inmedio si Relay din toată țara precum și în benzinăriile OMV. Prețul de vânzare este de 8 lei. Poți afla mai multe detalii despre revistă pe pagina www.ciclotour.ro sau pe Facebook: http://www.facebook.com/revistaciclotour