Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

(P) Dinți mai sănătoși pentru bicicliști

Posted on 26 April 2013 de

(Parteneriat)

Medicii stomatologici vor să vadă bicicliști cu zîmbete mai luminoase. Pedalatul merge mînă în mînă cu sănătatea, așa că oferta de la clinica stomatologică Green Dental vine la fix:

Campania se adresează tuturor bicicliştilor din Bucuresti şi se desfăşoară în perioada aprilie – septembrie 2013, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, între orele 09:00 şi 15:00.

Datele exacte sunt:

  • 27 aprilie
  • 25 mai
  • 29 iunie
  • 27 iulie
  • 31 august
  • 28 septembrie

Toţi cei care vor veni cu bicicleta la clinică în datele stabilite vor beneficia de pachetul “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” care include: consultaţie gratuită, şedinţă de profilaxie la doar 50 de lei, 50% reducere la albire dinți şi 50% reducere pentru obturaţii (plombe).

Green Dental este prima şi singura clinică de medicină dentară din România care a adoptat conceptul stomatologiei verzi. Sâmbătă, 27 aprilie, are loc primul eveniment din campania de responsabilitate socială “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS”. Proiectul promovează prevenirea problemelor dentare prin menţinerea unei igiene orale corecte.

Campania este acum la a doua ediție și deja mulți bicicliști sunt familiarizați cu acest program.

Înscrierea în campanie se face pe pagina de Facebook a clinicii Green Dental, printr-o aplicaţie dedicată. Pentru mai multe detalii privind campania, accesaţi website-ul clinicii.


Categorized De toate

Tag-uri:

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro